- Apple asztali gépek
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam432
tag
válasz
Mr.Mercury #20012 üzenetére
Nem tűnik rossznak így a gyári hütővel, ami egyébként sz*rt sem ér, így egy új hűtőre mindenképpen beruháznék, alsó hangon pl. CoolerMaster Hyper TX3 vagy EKL Cold Tower, felső határ a csillagos ég
-
adam432
tag
válasz
Fr@nkieWilde #19750 üzenetére
Az az 55 fok korrektnek tűnik. Tétlen állapotban hány fokos?
Max. hőmérséklet amit kibírnak változó, a lényeg, hogy tartósan (órákig) 60 fok fölött ne legyen! -
adam432
tag
válasz
Gabormester #19747 üzenetére
Ne várj többet tőle, alapfeszen (1.35V) nekem is 3.6-ig megy, utána már több feszt kér, 1.475V-al 3.9 a max. Ez gyárilag ilyen antituning, processzora válogatja.
-
adam432
tag
Az én 955BE-m 1.175V-al 3.2GHz atomstabil, 1.15V-al Primeot 1 óráig bírja...
-
adam432
tag
Furcsa, nekem a 770-es giga lapom 0.82V-ra veszi vissza a feszkót idle (3.2GHz@1.2V), amivel elégedett vagyok... Viszont ha autorol elállítom a szorzót, akkor még minimális tuning esetén is kikapcsol a cnq. Sokan azt mondják lapfüggő, bár állitólag az én lapomban 3.6GHz-ig mennie kéne... megpróbálom a cpu frequencyt (bus speed) 200-ról növelni, 225-re, úgy, h a szorzóhoz nem nyúlok, hátha úgy működni fog (ergó a 3.6-ot ugy érem el, hogy 16x225, nem pedig 18x200)
-
-
adam432
tag
Valaki erre vmit pls
[link]
-
adam432
tag
Tuning EKL Cold Towerrel egész jól sikerült ez a kis húzás. Prime-al se melegedett tovább 58 foknál. Azt meg tudnátok mondani, hogy C'n'Q-t be lehet-e kapcsolni valahogy, ha húzva van a proci? Vagy az csak alapjáraton müködik, ha a BIOS-ban automatára van állítva a szorzó?
Ja, és sztem az alaplapom hő érzékelői rosszak, azért mutat mind a három 80 fok maximumot. Találkozott vki már ilyennel?
-
adam432
tag
válasz
///Krisz\\\ #19325 üzenetére
Kicsit elhamarkodott volt kijelentenem, mert Prime95 kb. 45perc futás után ledöntötte a lábáról... még 1 kis feszkó kéne neki, de azt már nem erőltetem gyári hűtővel, igy is sajnáltam hogy 60-61 fokon főtt a Prime-al egy jó ideig...
-
adam432
tag
955 BE 3.6GHz@1.3V - gyári hűtővel 63fok max. Ez átlagos, vagy jónak mondható?
-
adam432
tag
válasz
pepusos #19291 üzenetére
kép Sztem félremér, ha jól tudom a Giga lapoknál előfordul ilyen probléma (az enyém 770TA-UD3), h indokolatlanul magas hőmérsékletet mutat. Bár lehet ez inkább csak arra a 80 fokra vonatkozik, és a 75 fok tényleg ilyen magas :S ... az a 2.29V max. CPU VCORE is zavar engem, ez normális lenne így?
-
adam432
tag
válasz
bluemirage #19280 üzenetére
A C'n'Q ha nincs terhelés, 800MHz-re veszi vissza az órajelet, és 0.768V-ra a feszültséget.
kép
A lapom Gigabyte GA 770TA-UD3. Egyébként Prime95-el kell vmi speciális beállítás? Vagy ahogy bejön, nem kell állítani semmit és lehet tesztelni? -
adam432
tag
válasz
apollo12 #19277 üzenetére
Sziasztok! 955 BE procihoz jutottam most hozzá, és kísérletezek. 1.15V feszkót kap 3.2GHz-en, és stabil ( SuperPI, IntelBurnTest gond nélkül megy, 3 óra NFS Run közben meg után se volt semmi gond) . Lehetséges ez? Vagy szálljak le a Földre, és futtassak egy hosszabb LINX / Prime95 tesztet, ami valszeg megfogná?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged