Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Van egy X2 240-em egy A770DE+ lapban. Egyelőre minden alapon van, de ha feszültség emelés nélkül lehet pluszt kicsikarni, akkor gondoltam miért ne. Olvasgattam, hogy ezek a processzorok 3,4 GHz-re felhúzhatóak feszültség emelés nélkül. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Most ugye 14*200MHz a beállítás, ebből kellene mondjuk 14*235MHz-t csiholni. Ekkor a RAM beállításokon is változtatni kell (Kingmax TinyBGA 2GB 1066MHz)? Az NB frekvenciáját is állítani kell a CPU-val együtt? A CPU driver most windows alatt visszaveszi a feszültséget valamint a frekvenciát, ha nincs használva a processzor. Ez a tuning után is maradhat így, vagy ebből lehetnek problémák és azt jobb kikapcsolni (illetve Otthon/irodai gép beállításon hagyni)?
Előre is kösz a válaszokat!
-
Stitch
őstag
Látom én, változtatja..
Csak CS közben ne változtassa nekem, mert eléggé ugrál az fps..
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Athlon II X2-es konfigot, nagyon elégedett vagyok vele, sikerült a Cool and Quietet is aktíválni. Az energiagazdálkodási lehetőségek állandó állítgatásán kívül, hogy tudnám meggátolni, hogy játékok alatt is visszavegye a processzort?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest