- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Televan74 #2473 üzenetére
Digi TV? Az első digisek között voltunk... meg is bántuk, mint a kutya. Haver mutatta, h náluk a UPC mennyivel gyorsabban vált, jön a hang-kép szinte azonnal. OK, digi lassú, de olcsóbb sokkal, belefér. Majd elkezdett a hangerő, csatorna bohóckodni. Beltéri csere... kb. 3. beltériig jutottunk a mittomén 4 év alatt. Mindig szar... Közben megtudtam, h a beltérik széria hibásak, táphibájuk van, sokan privát javíttatják. Hát én meg leszarom, volt pár csatorna ingyen földiben, átálltunk oda. Utána jött a mindig TV, ez má' jó.
ájpon meg bekaphassa, azért ezek a karcok nem olyan mélyek, ha ennyitől beszarik a deszka, akkor elég nagy a baj a világgal.win licenc dolgokban tud vki segíteni? Mennyiségi licenc hol érdemes, mi pííz kb? A használtra MS azt mondta, h nem fain, mert nem fogadják el, hiába a szerződés. Csak akkor elfogadott, ha telepítő média, matrica és doboz is van. lol. Otthon megőrzi vki a dobozokat? Hagyjuk má...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest