- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
senior tag
válasz Scarletiel #8741 üzenetére
Jó lenne ha leküzdenéd azt a kis ugrást anyagilag egy 7800xt-ig, ha nem akkor vegyél inkább 6800-at.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Scarletiel #8744 üzenetére
Maradhatsz 7700XT-nél Igen, néhol jobb a 6800, de amúgy hasonló sebességet tud. A 7700XT cserébe támogat 1-2 újabb dolgot, ami ma még kevésbé fontos.
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
senior tag
válasz Scarletiel #8744 üzenetére
Mennyiért veszed a 7700-ast?
-
raziel01
veterán
válasz Scarletiel #8747 üzenetére
7700XT egy vicc. 130 alatt kellene adniuk. 50W-al többet fogyaszt, kevesebb VRAM.
Driverekkel nem hiszem, hogy javul bármit is ha eddig sem javult. -
xtremist
senior tag
válasz Scarletiel #8747 üzenetére
170-ért adtam el 7800xt-t 33 hónap garival, meg 180-ért egy másikat 35 hónappal.
-
palfitom
félisten
válasz Scarletiel #8813 üzenetére
Roppant egyszerű, ugyanis minimum függ a felbontástól, a képfrissítéstől, az adott játéktól.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
G viktor
tag
válasz Scarletiel #9100 üzenetére
Szia, nálam is hasonló jött elő tegnap. Egyik napról a másikra több játékban is micro laggok, amik eddig nem voltak. (RX7900XT). Én frissítettem a legújabb driver-re 24.10.1 ott is jeletkezik, visszaraktam régebbit ott is.
Nem értem mi okozhatja...
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz Scarletiel #9102 üzenetére
Update: 24.8.1-en már nem csinálja, csak a kezdeti shader cache dolgot véltem micro freeze-nek.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
X2N
őstag
válasz Scarletiel #9114 üzenetére
Nálam semmi gond nincs, régi win 10, 24.8.1 driver. Ne érezzétek kötelezőnek mindig a driver frissítést, ne legyetek feleslegesen béta tesztelők. Ha működik minden én nem szoktam frissíteni semmit, 24.8.1 előtt még a közel 1 éves drivert használtam.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Scarletiel #9114 üzenetére
Energiagazdálkodás módosítást, hardv nem írtad, ahogy a VBS kikapcsolást [link] sem..
-
gulupeti
senior tag
válasz Scarletiel #9143 üzenetére
909mhz ahogy figyeltem épp határeset, nem az, hogy kiesz a vagyonomból, de a HS 59-60 fok körül van, néha bekapcsolgat a venti. Minek? Meg ugye eleve az, hogy amikor normálisan működik, akkor nem ilyen.. 20 wattot folyamat elégetsz a semmibe, amikor egy ekkor teljesítményű ledes izzó már kiperzseli a szemedet ha belenézel.
-
PuMbA
titán
válasz Scarletiel #9143 üzenetére
Mert visszalépés Az én 6700XT-m böngészőt megnyitva is 30-100MHz között járatja a memóriát és 15W körül fogyaszt. (1440p, 120Hz)
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
senior tag
válasz Scarletiel #9175 üzenetére
Lekéstél az elállásról?
-
xtremist
senior tag
válasz Scarletiel #9177 üzenetére
Attól függ hogy hol vetted. De pontosan erre való az elállás, ha emiatt ferde szemmel néznek rád, az a bolt ne áruljon online. Sajnos a vga gyártás jelen állapota mellett rákényszerülhet az ember arra hogy igénybe vegye, aki online értékesít, az vállalta hogy erre lehetőséget ad, ennyi. Eladni csak óriási bukóval tudod sajnos, főleg hogy lejjebb mentek az árak mióta vetted...
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
senior tag
válasz Scarletiel #9179 üzenetére
Kipróbálod, ha mégsem bírja és lekapcsol, semmi baja nem lesz, akkor ráér lecserélni. Az fsp vita most best buy.
-
Johnny001
senior tag
válasz Scarletiel #9179 üzenetére
Az, hogy hogyan nézek rád szerintem a legutolsó szempont, azt nézd, neked mi a jó, a bolt nem ebbe fog tönkremenni!
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs