- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunnyslow42
csendes tag
válasz Krisz0418 #5375 üzenetére
Én is 3080-ról váltottam 6800xt-re. Igazából csak ki akartam próbálni ezt a kártyát is (meg amúgy is AMD-t akartam, csak a 3080-as hamarabb sikerült). Őszintén túl sok különbséget nem látok a két kártya között, szándékosan nem is benchmarkoltam csere előtt. Tény, hogy az RT teljesítményben messze elmarad, illetve a DLSS sincs a palettán, de amúgy nem is hiányoznak.
A DLSS eddig számomra csak a Controlnál működött jó, nem zavart a képminőség, viszont minden más játéknál igen, főleg a CP2077 esetében. Az RT teljesítmény kicsit hiányzik, de túl még 3080-nal is túl nagy az étvágya ahhoz, hogy megérje bekapcsolni. Én például a raszter és rt árnyékolás közötti különbségeket csak akkor veszem észre, ha kontrasztolok képekkel, meg megmutatják videóban. Egyedül a tükröződés az, amit szeretek, de a 6800-as annyit még elbír (legalábbis a Controlban).
Összességében szeretem. Az enyémet ráadásul szépen tudtam húzni is, annak ellenére, hogy referencia. Jelenleg 2600-as maximum van, általában 2560-ra peakel, egy agresszívabb fan curve-vel pedig alig megy 70 fölé. Teljesen elégedett vagyok. Főleg most, hogy még a Re-site BAR is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X
- Gigabyte Amd Radeon RX 5700XT 8GB 6hó jótállás/számla
- Asus STRIX-GTX1080-A8G-GAMING 8GB GDDR5 Videokártya
- EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5 256bit videokártya,hibátlan állapotban!
- Fiókürítés! Vegyes videokártya pakk,működő és hibásak,egyben 4500ft
- Keresek ASUS GeForce GTX 1080 Ti Rog Strix videókártyát. Vagy NVIDIA GeForce GTX Titan Xp-t
- Aorus GeForce RTX 3070 MASTER 8G
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest