- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Nekem is volt Nitrom, most sima 5700 Strix.
FHD-n, csomó játéknál nálam is ez a helyzet: Metro Exodus, GTA 5 ahol elvileg proci limitem van a 2600X-el (4-4.1 GHz között mozog), egyszerűen fel nem fogom h ekkora. Vhol 150 FPS, de általában 80-90-100 körül. Aztán többször még 60 FPS alá is beesik. GPU órajel 1000 MHz alatt bőven, kihasználtság meg vagy 50%
Egyszerűen malmozik a VGA.Benchekben viszont normális pontokat kapok, ott jó a kihasználtság.
-
-
Tomko78
őstag
Szerintem nem , itt látszik ebben a tesztben nincs azért olyan nagy difi egy 3600 illetve egy 3900x cpu közt [link] , én sose vettem észre hogy a cpu kevés lenne , inkább a játék hibája vagy driver , pl Cod WWII alatt vannak ilyenek ha célzok akkor van 160 fps de ha leveszem a célzást akkor 70-80 fps ez inkább driver hiba , de pl Cod mw ott is valami olyasmi van hogy pl normál textúrán vígan van 1080p 144 fps de highon is 144 fps lazán megvan , csak egy idő után elkezdi zabálni a memóriát high textúra mellett
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
De ez jobban DX11 játékoknál van , pl DX12 inkább hátrány , kipróbáltam pár napja DX 12-es Cod MW alatt na ott sokkal jobban ingadozott az fps ilyen 120 -144 között , míg 12 szállal fixen tartja a 144 fpst
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest