Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petakpa1

őstag

válasz eastone1 #7134 üzenetére

DVI&HDMI kimetekebe még nem nagyon ástam bele magam, de feltételezem, hogy DVI->HDMI kábellel ugyanaz az eredmény lenne, mint HDMI->HDMI-vel.
    Az a bajom, hogy ezt az LCD TV-t még egy hardverrel sem sikerült összehangolni HDMI kábellel, azaz nem volt éles a kép:O Pedig próbáltam egy laptopban lévő HD2600-l, egy AGP-s HD4650-el, és az A6-ban lévő 6530d-vel is ugyebár. Arról nem is beszélve, hogy bár a TV natív felbontása 1366*768, így a legjobban akkor tudom kihasználni, ha VGA kávellel kötöm a PC-re 1360*768 felbontásban, míg HDMI esetén gyakorlatilag 1280*720 érhető csak el:(

Tuning egyébként FarCry 3 miatt kellene. Nincs külön gamer pc-m, úgy vagyok vele, hogy azt a pár játékot amivel játszom htpc-n tolom.

Mivel 1866-os ramjaim vannak, azt tovább emelni csak FSB tuningal lehet, de pont azzal van a gond:(

Arra van ötlete valamelyikőtöknek, hogy mi történik, ha egy AHC-vel feltelepített és működő WinXP alatt BIOS-ban visszakapcsolok IDE-re? Kékhalál? Megoldható, hogy ne kelljen újratelepíteni?

Új hozzászólás Aktív témák