Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Jogos, bolhányi különbség lenne csak
Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé 
Köszönöm a segítséged, jó, hogy van kitől kérdezni, aki többet tapasztalt a Llanoval.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé