Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Frigetrus
üzenetére
Nincsen. Nem láttalak még fórumokban ahova szoktam írni, a kollégázást megszoktam (itt főiskolán hülyéskedésből indult, mostanra meg gyakran magától jön megszólítás mellé
), a kiemelést meg azért tettem bele, és szoktam is, hogy a megszólított biztos észrevegye. Enélkül én már pl siklottam el nekem szánt válasz felett. 
Hülyeséget nem mondtál, jogos dolog. Én is jobb szerettem volna egy FSP-t mondjuk, de ez volt akkor hirtelen elérhető (árban és helyileg is). Bár nem bánom, szerintem elleszek ezzel a táppal jól. Idővel majd lehet váltok, bár míg gond nélkül van a jelenlegi, fölösnek érzem

Szóval ellenérzésem nincs, elnézést ha úgy tűnt volna

-
G33Z@
tag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Lazítsatok már, nem érek annyit, hogy vitázzatok :-)
Ha ez a tápom is elcsattan, akkor tényleg megvárom, míg egy húszassal nem tudok elindulni venni valamit. Féltem a többi alkatrészem ugyan, de a deszkámban állítólag valami nagyon kiváló védelem van. Igaz is lehet, merthogy két nap alatt két tápom durrant el, de am semminek semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen egeret válasszak?
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a kiemelést meg azért tettem bele, és szoktam is, hogy a megszólított biztos észrevegye. Enélkül én már pl siklottam el nekem szánt válasz felett.