- Videós, mozgóképes topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
#5876: Rendben,keress nyugodtan.
Itt nem az bclck tuning a gond,hanem hogy nem szereti a ramokat.Mint írtam alacsonyabb ramosztóval elmegy stabilan akár 124-et is a lap ami nekem több mint elég.A gond ott van hogy manuális rambeállitásnál instabil a rendszer,auton pedig nem stabil 2ghz körül,hiába gyári 2000mhz 9-9-9-24-es ram.
Hát én megnéztem most műszerrel mennyit eszik a gép.Így hogy alul van feszelve minden ami mozdítható benne és alapórajelen van a cpu és a gpu is luxmark alatt beéri a teljes gép konnektorból mérve 100-103 wattal(ebből ugye lejönne még a táp hatásfoka).Net,film közbe ez az érték 38watt(szintén lejön ebből a táp hatásfoka) szintén konnektorból mérve.Maga a vga része ebből a 100wattból elég kevés(15-20watt)a cpu pedig durván 60-65watt körül lehet,ha most ehhez hozzácsapok egy (6670-et amit reményeim szerint alulfeszelhetek) akkor terhelve az egész gép durván 150-160watt körül lesz (de reményeim szerint 150 alatt marad).
Ha megrángatom a gpu-t egy csekély teljesítmény növekedésért cserébe akkor a 100ból hirtelen 130-140watt lesz,tehát durván 20wattal fog kevesebbet enni mintha alulfeszelve hagynám és tennék mellé egy 6670et.Kérdem én,ha nem nézzük azt hogy mennyibe kerül többe miért érné meg nekem szigorúan fogyasztás/teljesítmény mutatót nézve tuningolnom a gpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest