Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
petakpa1 #2709 üzenetére
Nemrég szembesültem én is ezzel a problémával, hogy IDE-s a DVD meghajtóm és a Llanós alaplapon nincs ilyen csatlakozó. Ezzel az átalakítóval oldottam meg. Állatólag mindkét irányban működik, de én csak IDE-ről Sata-ra próbáltam. Bootol is róla, teljesen oké. (annyi izgalom van csupán, hogy a meghajtónak is kell táp és ennek a kis átalakító kártyának is külön)
-
Mercutio_
félisten
válasz
petakpa1 #2709 üzenetére
Az az SSD tud garbage collection-t?
Mert a TRIM tudtommal nem megy XP alatt, így lehet, hogy idővel lassul/gyorsabban "öregszik"Én is ragaszkodtam az XP-hez, de kb. 10 perc volt átállni Win7-re, a jogosultsági beállítások ugyanazok, csak máshol vannak a vezérlőpulton belül.
-
echterion
nagyúr
válasz
petakpa1 #2709 üzenetére
Semmivel nem megy rosszabbul ez a rendszer xp alatt, mint a többi. Az, hogy Dx9-es az xp, nem hátrány, a Dx11 úgyis sok erőforrásba kerül, amivel ez az APU nem bővelkedik, látványra meg azért nem annyira látványos a különbség. De miért is ragaszkodsz az XP-hez?
IDe csatlakozó, ha jól tudom, már nincs az FM1-es lapokon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest