- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxWil
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #91871 üzenetére
Most kapásból nem emlékszem, de engem a occó kínai noname tápokra emlékeztet egy kicsit (codegen-mercury-iso power stb.) Esetleg a Milyen tápot vegyek topikban tudnak közelebbit mondani.
Kimeneten lévő kondik cseréje újabb és lehetőleg minőségire mindenképpen javasolt lenne használat előtt. -
Pikari
veterán
válasz
Ránézésre elbírja az alaplapot, a ramokat, a core2duot és a 8600gt-t is, egy vinyó, egy optikai meghajtó társaságában. De azért egy 8800gt/4850 szintű kártyát én már nem pakolnék be ilyen táp mellé.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Az eredeti gyártót én nem tudom megállapítani. A kondik minőségét és állapotát se.
Nincs benne PFC, de az nem baj. Ami be volt tervezve azt nem spórolták ki. A hálózat felé a zavarszűrés is megvan. A vezetékek keresztmetszete is rendben.
Ránézésre rendben van. Nem néz ki rosszul. Szép tiszta kívül belül. Meg lehet próbálni használni.
szerk: Core 2 -be a 12V/20A miatt inkább csak OC mentesen valami középszerű max. 100W GPU-val.
-
válasz
Mondjuk a tápokhoz nem túl sokat értek, de a fotók alapján jó, bár a hűtőmodulokat nemigen látni, a pufferkondik kicsit látszanak azért
. Milyen korú hardvert hajtana ?, -5V- ot nem látok(ISA hangkártya), ha csak PCI-PCIe, akkor ok, persze utóbbi esetén kérdés hogy mennyi az abszolúte igényelt Watt, régebbihez ok, újabbhoz általában combosabb táp kell.
-
KROK640
nagyúr
válasz
így szét szedve, szerinted mik a kilátások?
(bocs. ezt nem tudtam kihagyni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest