Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
Na igen, mindez igaz. Akkor úgyfogalmaznék a power usereknek.
Nekem pl nagyon kellett a 32GB, 16GB-val ugyanis többször belefutottam abba a jelenségbe, hogy nemes egyszerűséggel kifogyott alólam a memória, és volt hogy ezért csapot papot hagyva mindent kellett egy ful restart és csak a feltétlen fontos dolgokat visszatölteni, ami eléggé bosszantó volt.
Most amióta 32GB van a rekordom 24GB foglaltig sikerült felmenni, és már rá is játszottam, tehát maradt még bőven azért.
Ami még érdekes, hogy amióta RTX3060-am van és nem a 2GB-os GTX950, azóta sok játék mintha kevesebb RAMot foglalna, ugyanakkor olyan játékok is elkérik a 3-4-5GB RAMot, amik korábban simán beérték a 2GB VRammal (szerintem a textúrák egy részét a rendes RAMba tarthatták valahogy, ez lehet a magyarázat a jelenségre).
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó félkonfig
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun