Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Én 8k-ért vettem a szép állapotú káryát "steampunk jellegű" hűtővel. Akkor épp az volt a legolcsóbb ajnálat.
Nem volt kimondottan jó vétel, de nem nagyon volt más ajánlat. (Voltak még az olyan hirdetések, hogy van: hosszú lista, de inkább ritkaságra cserélné, ajánlatot vár.) Nem volt kedvem 3 körben levelezni alkudozni. Akkor már inkább eBay-en lőttem volna egyet.
-
válasz
KROK640
üzenetére
Ok. Lehet hogy tudja valaki a reális árát. Én erősen saccolni szoktam, aztán gyakran rámondják hogy nem jó. Max 5k- t adnék egy kifogástalan darabért - ez az ártippem. De én már évekkel ezelőtt sem tudtam, mivel ingyen kaptam számtechboltban. A tulaj mondta hogy ezért már egy fillért sem adnak, vigyem el(több más retroval együtt), mert megy az elektronikai-hulladékba. Nyilván örültem neki, mert azt biztosan tudtam hogy az ára 0Ft felett van jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun