Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
De ööööö, hasonló kísérleteim vannak, csak belementem egy falba. Már azt is tudom, hgy miért, és mi a megoldás, csak még ki kell találnom, hogy ez hogyan legyen hatásos. (Az én ellenfelem a 10.0× ami sok proci esetén valamiért nem létezik
) A The Be(a)st-en át a Tigeremig, egyfajta problémával szembesülök ... (A Bentenorum érdekes mód nem csinálja, bár kerülte is a 10×-et, bár erről még nem nagyon beszélhetek). Talán jó lenne leírnom, de megpróbálom egyedül megoldani. Mostmár tényleg egyedül (írtam neked PMben, hogy mi lett a támogatóimmal...) 
Örülök, hogy a topic részese lehetek, jó a társaság és a téma, meg az irány is
Még ha nem is tudok mindig nagy dolgokat prezentálni, néha csak 1-1 beszámolóra telik, de örömmel látom, az is elfér itt, hogy mi volt a régi szép időkben 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A The Be(a)st-en át a Tigeremig, egyfajta problémával szembesülök ... (A Bentenorum érdekes mód nem csinálja, bár kerülte is a 10×-et, bár erről még nem nagyon beszélhetek). Talán jó lenne leírnom, de megpróbálom egyedül megoldani. Mostmár tényleg egyedül (írtam neked PMben, hogy mi lett a támogatóimmal...) 
Még ha nem is tudok mindig nagy dolgokat prezentálni, néha csak 1-1 beszámolóra telik, de örömmel látom, az is elfér itt, hogy mi volt a régi szép időkben