Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640
üzenetére
Semmi extra. Van fuvaros ismerős aki most fogja abbahagyni a fuvarozást, mert a mostani 2-4 86-osa (nem tudom pontosan mi van neki de valami XT feletti, Pentium előtti gép ahogy lejött abból amit mondott) nincs neten és áprilistól online kell az adózást intézni (UK).
Legutolsó számláját is egy öreg mátrixon nyomtatta ki és úgy postázza át.
Mai napig az a számítógépe és azon csinál mindent. Egy öreg ezer éves DOS-os számlázó programmal. De áprilistól nem fogja tudni használni és egyszerűbbnek találja kilépni a bizniszből mint venni egy új gépet. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy a tag benne van a korban, 70-75 éves körül van. -
válasz
KROK640
üzenetére
Há' mé', offline mindegy nem ? Amire nekik kell, akkor ezekszerint jó. Ha nem megy netre vírust gyűjteni, akkor ok.
Bár én akkor talán fejlődőképesebb vagyok, igaz 61éves, immár nyugger, retromániás, de viszonylag fiatalon 28 éves koromban rakták elém a 286- ost, ráadásul Pascal/Assembly program karbantartással(ez nagyon meghatározta a további életemet)...fejlődgettem, a nethez azért én is viszonylag későn csatlakoztam. Nagyjából azért szinten vagyok, belépő RyZennel...meg mivel régen kezdtem, a DOS sem okoz gondot.
Tegnap pedig érkezett csomó viszonylag modern cucc, melyeket retro teszteléshez fogok használni, ez olyan reciproka az általad írtaknak kb
. Nemrég végeztem a gyorsfotózással, majd publikálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- SONY LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- ASUS notebook topic
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nemrég végeztem a gyorsfotózással, majd publikálom.
DarthSun