Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
A szakember túlzás lenne, csak hobbiból szeretek mikrokontrollerekkel, elektronikával mókázni, egész komolynak mondható nyákterveket is készítettem és gyárttatam le, szóval az ilyen dolgokban otthonosan mozgok...
Nekem 2/386-okkal volt hasonló mákom: a középiskolai szaktanárom szólt ~20 éve, hogy ki kell üríteni a suli raktárát, menjünk ha valami érdekel... Hát érdekelt sokminden
Bár igazán a szívem csücske a S7/SS7 korszak, szóval azért nagyon irigyellek Téged
De ami igazi finomság, még két XT is lett a lomolásból, az egyik tudom hogy működik is, bár 8 bites IDE kártya kellene még hozzá...Az ALS kártyák eddig kiestek a látóteremből - DOS támogatás milyen? és az OPTi? Látom abból is van pár... Ilyen szempontból jó lenne az ESS elvileg, de nem akarja az igazságot - mindegy, majd megy valamelyik S7/SS7-be... Jó lenne valami ISA kártya, mert a 486-ban csak 3 PCI slot van, aztán ha éppen V2 SLI-re szottyanna kedvem, nem maradna szabad foglalat - max a PCI2-32VIA adapterrel ha sikerül megduplázni egyik slotot, akkor lenne 4...
Az az ESS kártya egyszerűen gyönyörű - ahogy a többi is... Esetleg SPDIF kimenete nincsen? Azon is ki lehetne próbálni... Meg azt hogy felvenni tud e mikrofonról - ha az megy, akkor a DAC>kimenet oldalon lesz a hiba, ha azt sem akkor lehet driver szinten is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár igazán a szívem csücske a S7/SS7 korszak, szóval azért nagyon irigyellek Téged
De ami igazi finomság, még két XT is lett a lomolásból, az egyik tudom hogy működik is, bár 8 bites IDE kártya kellene még hozzá...