- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
válasz frescho #80470 üzenetére
Ezen meglepődtem, mert eddig ugyan csak youtube videókat láttam róla, de azt nem is egyet, és ott a hidrogén/oxid (lehet nem így írják, de én így jobban szeretem ) láthatólag nem tette tönkre a műanyagot, hanem teljesen újszerűnek nézett ki utána.
Ezek szerint ilyenkor mégis van műanyagkárosodás? Vagy műanyaga válogatja? Autó hűtő kiegyenlítő tartályon láttam ilyet ami gyárilag áttetsző fehér (elképedtem, utána mintha új lett volna), de láttam fehér hangszóródobozon is. -
arn
félisten
Az hasonlo, mint amikor a kertibutor szine kifakul az uv hatasara. Szvsz jobban roncsolja, mint a peroxid - lenyegeben azt a kapcsolodott oxigent utheti ki a peroxid, de persze a muanyagot ezzel sem “javitottuk” meg, es azaz oxigen ujra kapcsolodni fog idovel. Az, hogy ez a feherites is degradalja az egeszet, ott latszik a legjobban, hogy amikor fekete abst probaltak a modszerrel “javitani”, es persze a feherito csak megmarta a feluletet.
Nagyon ramaty allapotu abssel tortent, amit irsz? Mennyi ido alatt, milyen modszerrel?
A fiamnak megvannak a regi legoim, azok kb 40 evesek… par szinen majd kiserletezek, mielott a gepes alkatreszeknek allok neki.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Czo
addikt
A ZIP250 mukodott/mukodik Windows 7 es 10 alatt is. Neked melyik drive nem ment, illetve mi volt a hiba? Egyedul annyi bajom volt, hogy azok a lemezek, amiket korabban a ZipWare-ben irasvedettet tettem, az egyaltalan nem megy, illetve a formazas sem megy. De ha leveszem az irasvedettseget, akkor mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest