- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #74577 üzenetére
Hát én tartok, és örülök neki. (3 év volt, mire összejöttünk, amikor megismertem neki is volt más meg nekem is, aztán meg jött egy hosszú egymást kerülgettük időszak) és momentán eszemben sincs lecserélni. Pont olyan hülye mint én
, emellett remekül főz, és más téren is remek, plusz jól is néz ki, szóval na ... mint egy csúcs 1400S Tualatin jó kiépítésben
Ráadásul Athlon XP-t ő is tudja számolni, noha jóval bizonytalanabb mint én, meg sokkal lassabban, de érdekli a téma és nem teljesen gomba hozzá. Ráadásul a 9800Pro-t is neki köszönhetem.
Itt a ne legyen több "lom" immár nekem (is) az igényem, mert annyira sok lakóhelyem nincs, meg hosszútávon más célok vannak, ezért a Commodore-okon kívül 1db retro gép pont elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest