Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

válasz DarthSun #73860 üzenetére

Most jutottam odáig, hogy vmiféle eredményt tudok prezentálni, sajnos a 9800pro egyik rev 1.06-os P5A-ban sem megy, csak a rev 1.03-asban (az meg nem tud 112-es fsb-t, csak 110-est vagy 115-öst, mivel 630-on már nem stabil így csak 605-ön lehet benne járatni a procit, így viszont csak kb 4000 pontot ad, kevesebbet, mint a sima antituning 9700nonprom az 1 megás lapban, alapon hoz 4200 körül 617-es proci mellett), 1.04-estől van csak az optimális 112-es fsb lehetőség, de abból csak P5A-B van amiben viszont nem megy 9800pro (a rev 1.03-ban sem). Az FX5900XT-t viszont újra tudtam mérni az 1 megás lapban, bő 100 pontot jelent, tehát 9800proval ha menne benne biztosan 4400 fölé lehetne menni (a 4200-es 9700np alaperedmény is jó előjel hozzá), viszont az egy megás lap csak Dos és Win95OSR2 alatt teljesen stabil a moddal és +-os procival, 98 és 2K/Xp alatt, ha nincs terhelve, tehát idle resetelget, szóval gyorsan indítani kell vmit :DDD , sima procikkal stabil a moddal is, a fél megás lap viszont teljesen stabil bármilyen op-val a moddal, sőt ennek még az agp-je se olyan bugos (mindkét 1.06 rev G északi hidas, csak a fél megás 2000 utáni, míg az 1megás 99-es, és ez utóbbi még tag chipes is), a legtöbb vga-val megy 2x-es agp-vel sba mellett is, mondjuk Linuxxal még nem teszteltem őket, azt még elő kell bányásszam a tesztvinyót, mert abból is csak régebbi i586-os kerneles disztrókkal megy csak, csak hogy az 1 megás lap stabilitását teszteljem, végül itt az újramért FX-es eredmény;

• Fenyő

őstag

válasz DarthSun #73860 üzenetére

Ok, bár ahhoz majd kell egy win2K reinstall (sajna a korabeli scsi teszt vinyó elszáll betöltés (nem talál vmi eszközt vagy saját magát :DDD ) közben csak a 95-ös jó még mindig :D ), emlékeim szerint a Radeonok azon mentek jobban, míg az nv-ék 95-ön.

Új hozzászólás Aktív témák