Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
alvaro
üzenetére
Nekem nincs beforrasztva szerencsére, de nem olyan vészes a kiforrasztása sem, persze minimális jártasság nem árt azért. A Dallas mókolása sem olyan veszélyes csak oda kell figyelni egy kicsit ebben a videóban szépen megmutatja [link] hogyan kell/érdemes.
Akkoriban kb. max 3 évre tervezhettek ezzel ahogy Bile Demon is írta, de azt se feledjük el hogy akkoriban azért még javították is a számítógépeket, nem egyből az ment hogy oké akkor ez instant alaplap csere, egy ilyen Dallas cseréje meg rutin feladat volt bármelyik szervíznek, a nagy oem-ek meg gondolom a saját szervízelés keretében legomboltak jópár dodót még pluszban...
Külön is kapható új dallas, via, stb. rtc a mai napig, csak ahogy néztem pl. usából a posta 7.5x annyiba kerülne mint az rtc önmagában ami 4$.
Cserénél meg célszerű a gyártótól vásárolni, ott sanszos hogy újat adnak nem valami ezeréves készletről beragadt példányt ami esélyes hogy lemerült. Személy szerint én maradnék a mókolásnál, hosszabb távra tervezve. -
Bile Demon
őstag
válasz
alvaro
üzenetére
Azt gondolták, hogy 2 max 3 év múlva jön a Pentium II, aztán 5 áv múlva a Pentium 3. (Meg az AMD is biztos csinál majd valamit a pórnépnek.)
Vagy: 2 éven belül úgyis lapátra tesznek, szívjon vele az utódunk.

Vagy: Mekkora biznisz, nem csak egyszer, hanem minden "elemcserénél" eladjuk a modulunkat. Aztán persze a Piac másképp gondolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cserénél meg célszerű a gyártótól vásárolni, ott sanszos hogy újat adnak nem valami ezeréves készletről beragadt példányt ami esélyes hogy lemerült. Személy szerint én maradnék a mókolásnál, hosszabb távra tervezve.
DarthSun