- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
nem...
A Geforce4 TI-k elhozták a Pixel Shader 1.3-at, és a DX8.1-nek az volt a feltétele
És igen, tényleg volt a Max Payne-nek egy ilyen effektje, konkrétan az, hogy a tükörben láttad saját magadat a Radeonokkal, míg Nvidiánál nem. Aztán hogy ez tényleg ez miatt volt, hogy nem tudta a Pixel Shader 1.4-et az Nvidia, míg az ATI igen, azt már nem tudom.. de az fix, hogy a Geforce3 tényleg csak Pixel Shader 1.1-et tudott ami csak a DX8.0-nak felelt meg, míg a Geforce4 már tudta a Pixel Shader 1.3-at ami már elég volt a DX8.1-hez
gban! Mondjuk azért egy Geforce 4 MX-ről már megérte váltani akér FX5200-ra, mert egyrész az FX5200 a 64 bites memória busszal is volt annyira erős ízomból, hogy ha azért teljesítményben ugyanúgy hozta az MX-ek szintjét, cserébe már volt DX9-es támogatás, amitől persze összefosta magát a kártya, de legaláb DX8-at igénylő játékokkal alap beállításokkal el lehetett játszogatni míg az MX400-asokon már el sem indult a játék...[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Konkrétan 4200Ti-t váltottam az FX5200-ra, Ti ment apámhoz GeF3 meg a selejtre. Baromi rossz ötlet volt, HL2 még úgy se ment mint előtte.
Aztán elég hamar szintet léptem (2009-ről beszélünk mikor FX-re cseréltem), 8800GT ami elfüstölt majd 9500GT. Így viszont jól jött az FX frissessége szülők gépében, DXVA meg Vista driverrel "normálisan" Win7. Legalábbis volt Aero és kevésbé mókány mint a GeF4 az 50-es detonátorral.
Legalább az MSI 4200Ti megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kupon kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera