Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Riasztó topik
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Természetesen nem szintetikus tesztekre alapoztam én sem hanem hogy a sis-es lappal friss win7-el kínszenvedés volt már a netezés is, ugyanazzal a procival (valami közepes Pentium D) rammal vinyóval valami olcsó inteles lappal meg megtáltosodott a rendszer a sis-hez képest...
Az AMD alatti SiS-nél is természetesen az olcsósága miatt döntöttem először az ECS K7S5A, majd az L7S7A2 mellett - utóbbin 400MHz feletti FSB-vel és szinkron rammal futott a TBred-B 2.3GHz körül, de amikor lecseréltem egy NF7-2-re akkor nem hittem a szememnek hogy a 8500LE gyorsabb már tuning nélkül is, hát még amikor odacsaptam a lovak közé! Természetesen én is vadásztam az ECS lapokhoz a tuningbiosokat amelyekkel sokkal több opció volt elérhető, de a chipset-eket elkönyveltem a vérszegény kategóriába. Valóban számottevően olcsóbb volt, mondjuk a fele/kétharmada egy NF7-2-nek de ha a bő másfélszeres gyorsulást is hozzávesszük (következetesen kimérhető volt játékokban is, sokkal stabilabban ment minden ami addig dadogott) akkor hirtelen már nem is sok érte az a pénz...
Ha nálad az intel-lel nem számottevően gyorsabb a sis-esnél akkor inkább arra tippelnék hogy azzal az intel konfiggal lehet valami probléma és sokkal több tartalék van még abban
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1 humoros
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun