Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Látom, megint előjött a sis szidása... Saját tapasztalat: itt a munkahelyemen előfordult a P4P800SE és a P4S800D-X az asustól. Hát nem sok különbség volt köztük sem tudásban sem sebességben, persze nem a különféle szintetikus benchmarkokkal töltöttem velük az időt. Az AMD oldalon meg már volt róla szó, hogy ezek kifejezetten olcsó lapokba mentek. És bizony a performance BIOS rengeteget dobott rajtuk, azt kifejezetten néztem, hogy az én Asrock K7S8X-E+-om kb 10%-ra volt lemaradva a rokon NF7-S2-jétől, míg árban jó 30-40% volt a különbség. A lemezműveletek prociterhelése meg pont a sisnél volt a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun