- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
A maga idejében nekem az első radeon LEm volt.(trio3d+voodoo1, majd tnt2m64 után)
Driverproblémát én nem tapasztaltam akkor bár tény hogy nem sok játékkal játszottam.
Már akkor is hallottam hogy NVt kell venni mert milyen gyorsan fejleszik a drivert. Tény és való hogy így volt. Bár a radírom ritkábban(nem havonta hanem 3-4 havonta) kapott friss drivert, de én imádtam a radírom(LE@r6 origi). Akkor jött be az FSAA mellett az Aniso is csak kevés marketinget kapott. A radírkámon 16X anisoval játszottam mindent mert minden(amivel játszottam) jól ment és gyönyörűen.radeonlemet egy gef3 ti200 váltotta anno. Az is jó volt mert hát bőven vitte a ti500 órajelét tuningban. Driverileg nem éreztem akkoriban pluszt(persze akkor sem játszottam nagyon sok játékkal/mint sose/). gef3ti200at "felbővítettem" pár napig egy gef4mx 460ra. Hát ott nem voltam elégedett, de becseréltam egy 8500 radeonra amíg tehettem kicsi ráfizetéssel. Akkoriban nagyon nagyon nagyonsok tesztet csináltam. Elégedett voltam a radi 8500 ammal. Főleg mert még akkor is Aniso filteringel játszottam.Gef3 sebessége sokkal többet romlott anisoval.Ebből adódott hogy gef4 TI kimaradt nekem és 9500np@9700PRO volt a kövi karim(ez még szerencsével egyszerű userként).Aztán kezdtem számtekboltban dolgozni és ott kiteszteltem magamnak egy 9800SE@9800PRO-t.
amire elkeztem írni hogy driverprobléma volt atinál. Én nem tapasztam a korszakában.Lehet hogy csak kevés játékot használtam....
FSAA volt akkoriban a téma. Nah az nem érdekelt sose, mert nekem nem adott plusz látványt.Aztán volt már PCIE vonalom X800XL em. majd gef 8800GS384 em. Amint 9600GSO 384re váltottam. Aztán GTX 260, GTX460, majd R7 270.
Ennyi idő alatt az a kevés játék amivel játszottam ott nekem nem volt problemem ati driverrel. -
Pikari
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Az AMD windowsos driverei mind a mai napig gagyik, pl bizonyos opengl3mas gamekben a mostani kártyám azt csinálja, hogy negyed-fél másodpercenként kb 0.1 másodpercre megakad, aztán folytatódik az egész. Emiatt olyan játékok játszhatatlanok így egy 8 gigás dx12-es kártyával, amik 9500gt szintű cuccokkal tükörsimán mennek

Aztán nagyon érdekes olvasni azokat a reklámcikkeket, hogy az amd grafikus driverek mennyire jók ma már, észre se lehet venni, ha valaki amd-re vált... Ja, ha valaki divatgamer, és a közösségi médiában előemésztett influenszerek által éppen aktuálisan előmelegített wasd mozifilmekkel játszik, akkor biztos nem lehet észrevenni, a többi játékban meg 90%-os teljesítménydeficit az nvidiával szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Ubuntu Linux
- DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun