Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #95177 üzenetére
Ugyanilyen problémával?
Van még 4 db 256-osom, meg talán a gigások között is akad nanya. Ma este már nem, de a héten valamikor kicserélem 2 db 256-osra, aztán meglátjuk, mit produkál. Az alaplap elvileg 1 gigás modulokat is támogat, a Win98 miatt választottam ezt a modellt, meg mert pont 333-as, míg a többiek 400-asok, amit ha jól sejtem úgysem tudnék kihasználni.
Az egész Sim őrület elkerült, így az autós játékról se hallottam, pedig az jópofának tűnik
Egyelőre a 81.98-as Forceware szivat egy "kicsit"...
-
válasz
KROK640 #94972 üzenetére
Meggondolom, de lényegében csak feeling jelentősége van. Ha sikerül a csúcs, akkor kérdőjeles, ha nem akkor meg amiatt. Itt a topikban tapasztalom hogy Te és még 1-2 ember értékeli a tesztjeimet, a többieknek sztem meg a a hócipőjük is televan az aberrációimmal, innentől ugye azt érdemes megtartanom amit használok is néha.
-
válasz
KROK640 #94852 üzenetére
én köszönöm a pozitív véleményt !
Be vagyok lustulva amúgy. Mondom kéne már folytatni, olyan régen van a próbapadon, hogy beporosodott.Pár napja láttam ezt a moddolt chipset drivert, vagyis többféle is van ott. Jól beilleszkedett a többi közé, a Loew SATA/mem/bigDisk. Picivel talán jobb mint az előző.
Bizonyítja a legfontosabb teszt is - 3DMark2001
XP alatt sikerült 50k fölé menni, gondolom az elég jó egy GeF7900GS- el. Win98 alatt pedig bajnok
, lehet, nemtom, de jöhet ennél magasabb W98/3DM01 eredmény, drukkolok hogy valaki megdöntse.
-
válasz
KROK640 #94841 üzenetére
A memóriát nálam is változóan írja, de 3.3GB- ig látja.
Nála :
System : 3GB
Aida : 2GB de 3x4GB modulok szerintnálam : system 3.3GB- ot ír pld.
2 PCIe videokártya van nála a rendszerben - hardverlistája :
CPU : Core i7 980X (w/BOX cooling)
MB : Rampage II Extreme (BIOS 2101)
RAM : Corsair 3x4GB
GPU1 : GeForce 7800 GTX (Reference)
GPU2 : GeForce GTX 780 Ti (Reference)
SC1 : Aureal Vortex 2
SC2 : Auzen X-Fi Forte
HDD0 : Compact Flash 1GB
HDD1 : WD Raptor 74GB
HDD2 : WD RaptorX 150GB
HDD3 : Samsung SM961 256GB (NVMe)
Clover "Pendrive" (card reader + microSD) : Sandisk 8GB
PSU : OCZ ZS-750W
Floppy : GOTEK USB Floppy EmulatorEbben a hozzászólásban van részletesen.
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640 #94780 üzenetére
Ismerősömnek volt HP írója 1997-ben. MMX-233 ASUS TX97 gépe volt.
Az írót sűrűn gariztatta - elmondás szerint.
1db extra üres lemezért cserébe írt egy másikat. A probléma inkább az volt, hogy sokat rontott (félbeszakadt írás). 3 lemezből 1db sikerült. Új original TDK lemezeket vittem.És akkor 600Ft körül volt a lemez... Talán kétszer voltam nála írni. Messze is volt. A Win98 CD-m származott tőle meg egy 1994-1997 DOS cuccos CD (két fél rontott lemezen...) még megvannak.
Az LG íróm viszont jó volt. Celeron 300A mellett debütált. Win 98, NERO. Sosem rontott lemezt, legalábbis nem emlékszem olyan esetre. Arra figyeltem, hogy gyors és dafragmentált HDD-m legyen és írás közben mást nem futtattam. + DMA ON és az író másodlagos IDE csatornán, külön a HDD-től.
-
arn
félisten
válasz
KROK640 #94780 üzenetére
sokan vettek cdirot a teljesen atlagos gepukbe, amikor bezuhant az ara (97-98?), hogy ok abbol majd meggazdagszanak. igy irt nekem az egyik haver sok cdt free
egy cdiro maradt meg bennem, ami tenyleg kurriozumnak szamitott - 94ben - egy pc haz szelessegu, az illeto vett hozza 2gs scsi vinyot is, akkoriban elkepeszto meretu volt (kornyezetemben tipikusan 120m korul jartunk, igaz 93as gepekkel). nem keveset aldozhatott ra, de valszeg nem sokan irtak meg cdt.
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640 #94772 üzenetére
Keresgéltem nyomokat, mi, mikor és hogy volt, és nem javítottam a hozzászólásomat, de arra jutottam, hogy ott meg voltam csúszva kb. 2 évvel.
Tehát 1998-1999-ben nekem nem volt CD íróm. De azért már volt több közeli háztartásban. Akár lehetett is volna.
Nekem talán valamikor 2 év múlva (2000 vagy 2001 ősze). Amikor 20e Ft alá befigyelt a mezei kommersz LG író. Még megvan az első CD íróm, ha nagyon akarnám meg tudnám nézni...
DVD olvasóm is nem sokkal rá lett (2001 nyara, vagy 2002 nyara). 1GHz Thunderbird procival órákig tartott a tömörítés. És a nagyonhangos 30GB Maxtor Diamondmax 7xx HDD flexezését volt a legrosszabb hallgatni.Nem is ez a lényeg, ehhez szóltam hozzá, hogy nem tartom reálisnak::
#94751 Czo : Valami tuti nem jo a datumokkal. 98-99-ben, mar biztos, hogy siman irtam a DVD-R lemezre a filmeket es ha valami dual layeresen erkezett, akkor legalabb 1-2 nappra offolodott a gep, amig at lett tomoritve.Akkoriban (1998-1999) DVD-ről is csak hallottam, illetve az egyetemen volt róla szó és talán ott láttam először... Akkoriban (1998-1999) az olvasó is nagyon menőnk számított.
A DVD íróra 2003-ban viszont jól emlékeztem:
40rugó körül adták, full dobozosan, és 1db DVD-RAM lemez is járt hozzá. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
KROK640 #94405 üzenetére
Görgetek fel megnézni mi a szart írtatok megint össze 150+ hszel. Generals screenshot. Na mondom ez biztos KROK lesz. Nem is tévedtem
Red Alert, StarCraft, Tiberian Sun. Ezek mind még most is fent vannak a fő gépemen. AvP az nagyon jó volt multiban. Jó lenne egy retró lanparty.
Nálad egész sokáig bírta a 98. Nálam hamar kikopott. -
válasz
KROK640 #94377 üzenetére
Ok, értem, kissé flame voltam.
Lényeg az előző hozzászólásodban az érdekesség jelző. Logika nem különösebben van ennél a gépnél a 98 vagy DOS esetén, pici kivételek azért lehetnek. Pld DOS alatt Quake1 szoft render, nagy felbontásban, na oda kell az erős proci. Persze lehet Win alatt futtatni hardveres gyorsítással, de van hogy retrokockásan szeretné a user.
Összességében azonban csak különlegesség, kb félretro gépen a retro oprendszer. -
zotyesz66
őstag
válasz
KROK640 #94368 üzenetére
Max az integrált videokártya miatt.
Én egy ilyet szereztem: AM2NF3-VSTA
Ez csak AGP-s, viszont a 4 magos Phenom2-ig viszi a procikat és 16 GB RAMot is fogadhat.
Elvileg működik Win98-al is, bár még nem próbáltam. -
válasz
KROK640 #94371 üzenetére
De...elindul, pld az UT2004, brutális feeling hogy Win98 alatt vajsimán fut.
A gyakorlati jelentősége pedig brutálisan erős, pont ez a lényeg, az egész Win98- ban, hogy gyak P1- től a fentebb lepróbált P45- ig működik, óriási feeling. Melette pedig hatványozza a jelentőségét hogy natív DOS- a is van, és az is szépen megy. Aki ezen történelmi fordulópontoknál nem volt jelen, nem is értheti, így hát hiába hangoztatom sokszorra ezt, olyan mintha nem mondtam volna semmit.Ezenkívül ezek a CPU-k, úgy 2GHZ-től 3GHZ-ig mennek, ami a 2-3-400MHZ-es PII-eseken "szocializálódott" Win98-nak amúgyis overkill lenne
Ezt is többször írtam már hogy óriási tévedés, 4GHz- en is tökéletesen fut a Win98. A neten erről is terjednek a tévhitek hogy már a P4 is túl gyors a Win98- nak, hiedelem, nem lepróbált, kitalált szöveg, én próbáltam, 4GHz- en is stabil P4- el és Core2- vel is, és abban hiszek amit a saját próbaállomáson teszteltem.
Amúgy tényleg nem értem hogy ha valaki hiteles tesztekkel, képmentésekkel igazol valamit, akkor miért kell az ellenkezőjét állítani ??
-
válasz
KROK640 #94291 üzenetére
NVidia fül : ez viszonylag újabb driver(moddolt utolsó W98- as, de némelyik régebbiben is benne van a tuning lehetőség.
(#94294) envagyok : DOS katyvasz, jogos, valamennyire ismerni kell, sztem egyszerű és bonyolult is egyben. 386/486/Pentium- ra elég jól bevált autoexec/config fileok alakultak ki. A rendszert dícséri hogy sikerült PCIe vasra is megoldani, lassítás+PCI hanggal, ahogy írogattam már róla. Ez biztosan nem ment volna a régi gyakorlat nélkül.
#94296 : van pár eszköz mely osztozhat másikkal, a többi meg nem. Pld az IDE csatoló 14-15 IRQ nem tűr más eszközt, az USB/háló/hang néha párosítható Win alatt IRQ holderrel, DOS alatt pedig vagy megy, vagy nem. A telepítésekhez jórészt tapasztalati ismeretek is kellenek. -
-
Bile Demon
őstag
-
válasz
KROK640 #93935 üzenetére
Valóban
Tényleg horror árak... hiányolom is az olcsóbb gépeket, XT-t de főleg a 286-ost.
Nekünk '97-ben lett az első gépünk egy 386SX, CGA monitorral, 5.000Ft-ért használtan.
Amúgy 286-oson is elment volna minden amit CGA-n használni tudtunk
De később jól jött a 386SX, mert csak a monitort kellett mono VGA-ra cserélni és máris kitágultak a lehetőségek -
Vladi
nagyúr
válasz
KROK640 #93936 üzenetére
Itt Nyíregyházán van egy használt boltos srác, elég jól megy a boltja. Ott kaptál volna dvi kábelt. Nemrég vettem ott monitort. Valami 15 colos valami lehet, mondom kicsi legyen és olcsó. Nem szép, de működik és kemény 1000 forintot kért a srác.
Egyébként meg hegyekben áll nála a laptop és alkalmazottja is van.
Milyen lett a világ..
(#93938) KROK640:
Psszt! Ez még ma is általános, szolgáltatásoknál.
Arról meg én fogok mostmár cikket írni - ha beledöglök is - hogy mi az, hogy a gép használható. Mert én 1-1,5 évig válogattam össze az alkatrészeket, most is az a fő gépem, épp friss debiannal állítottam újra munkába. 300.000-ért vettem.... 2010-ben. Terv még 5 év, de lehet, hogy 15 használat. Szóval mi az, hogy 2 évig használató egy gép?
-
-
válasz
KROK640 #93893 üzenetére
A 765MB-hez 2004-ben jutottam hozzá újonnan, akciósan 40e-ért (sok túlórát bevállaltam ám hozzá). Sok keresés után választottam ezt a konkrét típust. Síkképcsövest akartam és olyat ami 1024*768-ban tudta a 100 HZ-et (félnapos SC1/War3-hoz kellett nagyon, nem beszélve a non-stop LAN Partyk-hoz).
Volt rajta egy USB kábel is, jól működött, media player-et használva automatán átdobta a beállításokat a film preset-re, lejátszó bezárása után meg arra a presetre állt vissza amit kézzel belőttem neki (gaming).
2015-ig használtam, mivel az akkoriban elérhető (2006-2010 magassága) új LCD-k horror áron voltak, az elérhető árú LCD-k pedig gagyinak hatottak képileg. Illetve ragaszkodtam a 4:3-as képarányhoz.
Aztán pici pénzért megvettem az annyira áhított Samsung Syncmaster 204B-t 2015-ben, mai napig is megvan, itt van a garázsgépre fűzve 2. monitornak, a fő monitor meg szintén filléres kései beszerezésből egy Samsung Sycmaster 205 BW. - Itt szempont volt a tűéles kép, DSUB/DVI bemenet és az állíthatóság mindenfelé iss.
2018 óta meg LG 24GM79G a gémer monitorom.#93896hege8888: NT melyikre ?
Esetleg ez a régi Alcohol 120 1.4.8.1222 ? -
válasz
KROK640 #93892 üzenetére
Nekem szintén általános iskolában romlott és hasonlóan éltem meg mindent ezzel kapcsolatban mint KROK640, annyi a különbség, hogy 7. osztályos koromig nem volt gépünk otthon, nagymamámnál pedig kicsivel előbb 5. osztálytól kezdve volt (386-os), szóval nem a korai gépezés az oka, inkább az iskola...
Igaz, kék szemem van, érzékeny is a fényre,
de a CRT monitorokat mégis bírja, bár szűrő üveggel vagy sötétítve jobban,
később nem romlott a látásom már, megállt -5 körül.Sokáig használtam Philips CGA monitort (386-oshoz, később C64-hez), a fülem nem zavarja a sípolása, ez a hang nálam együtt jár a kor hangulatával
2004-től használok LCD-t, 486-os laptopban, 10.4" 640x480, 24 bit color (érdekes ennek jobb képe van mint sok későbbi LCD-nek)
2007-től pedig 15" Neovo 1024x768 monitorra újítottam, mert azt figyeltem meg jobban bírja a szemem az LCD-t mint a CRT-t, vagyis később fárad el. -
válasz
KROK640 #93886 üzenetére
Fekete-fehér Mecsek a mai napig megvan, a TVC-t hajtottam rajta.
Felüdülés volt az ősöreg Orion után, ahhoz képest tűéles volt a kép. Persze azért a Videoton Precision 2000-en jobb volt színesben nyomni utána.
#93887ityam: a havernál volt Junoszty, hát egy borzalom volt...
14 év képcsöves TV, 15 év CRT (LG Studiowork 520 SI - 800*600@85HZ és Samsung Sycmaster 765 MB 1024*768@100HZ/1280*1024@85 HZ) monitor után még mindig pöpec a látásom 47 évesen (sanszosan mázlista vagyok).
2015 óta LCD mindenféle iss, alkalmanként CRT.
Ha bármilyen CRT monitor előtt ülök és 85 HZ-nél kisebb a frissítése, "remeg/kifolyik" a szemem tőle a mai napig is.
Amúgy egyetértek. -
envagyok
veterán
-
Fred23
nagyúr
válasz
KROK640 #93866 üzenetére
Nincs mit, ezekre én is rá vagyok pörögve folyamatosan. Mondjuk időnként pont az ilyen még fellelhető írások miatt marad el a saját tesztelés, pedig néha apróságok okán is simán kijöhet valami kicsit más eredmény.
Az Athlon Thunderbird nagyon hasít az Unreal Engine-es játékokban.
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #93636 üzenetére
Nálam is kb tucat van belőle.
Nincs szívem leadni. Tesztelni, fotózni, hirdetni, esetleg postázni meg több fáradtsággal, és idővel jár, mint amennyit kap érte az ember.
Ára alapján azért nem gtx960 kategória.
Előbb is írtam Arn-nak, hogy újan kb. árban Gravis kártyák szintjén volt.
15000ft volt a value, a dobozos meg 40000ft, a Gravis Ultrasound meg 20-25000Ft újan. -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #93629 üzenetére
Az első az volt, hogy kapott egy bontatlan ASUS-os IDE kábelt (meg még van otthon vagy 4 csomag bontatlan IDE kábel, HDD-hez és ODD-hez), nem lett jobb.
160-as 100/100-as IDE HDD meg 3 ezer körül van eladó néhány, annyit nekem megérNem csak a kinézet miatt szeretnék Win2000-et, teljes rendszert szeretnék
Az XP meg a Royal témával van használva, annál az jön be -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #93622 üzenetére
"(Bár felmerül bennem a kérdés, hogy XP mellé minek Win 2000, mikor az XPnek az volt a lényege h többé nem kell külön Win 9X-et és 2000-et tartani egymás mellett
)"
Mert nekem tetszik a Win 2000, és mivel az alaplaphoz megvan minden driver gyárilag hozzá, valamint veszek egy 160 Gb-os IDE HDD-t (mert a 80 Gb-osnak valami baja lett, kattan egyet, majd megfagy az XP), akkor már megy rá Dual Boot rendszerként a 2k és az XP
Amúgy első gondolatom nekem is a 2k - XP telepítési sorrend volt, de nemtudom, van-e annyira okos az XP, hogy létrehozzon egy indítási menüt
Az EasyBCD programmal meg bármilyen hasonló dolgot megtudtam oldani -
ityam
őstag
válasz
KROK640 #93542 üzenetére
Az biztos hogy az elvárások növekedtek.mert hát az elvárások a kínálat felső részéhez igazodtak mindig(nem a sok évvel későbbi közép/alsóközép kategóriához).Én az adott időszakban cs(counter strike)1.6 ban mértem a fejlődést, mert az volt amit napi szinten nyomtam akkor(nameg a diablo2t ami igénytelen volt a gépre).Én összreraktam a konfigomat 1.6 cs hez. Ha szarul játszottam azt nem tudtam a gépemre fogni.Bár top klánok közelébe nem kerültem, de kaptam elismerő szavakat a játékomra(publicon). Amit gagyibbb gépen esélytelen hogy elérhettem volna.Ma már CS1.6 piti gépigény. A hirdetett (noti)gépem aprón CS:source al is 100FPS+t teljesít, szóval nem mérvadó., de integrált grafikával nem teljesíthető(még a 10 évvel későbbi integrált VGAval sem).
Adott időszaknak mindig megvoltak csúcsgépei, amit szívesen összerakna az ember(már aki). Authentikus rendszert soha nem lehet röccenésmentesre szerintem kihozni mai szemmel. Akkori szintnek megfelelőt persze lehet csak nem szabad elvárni a mai röccenésmentességet. -
válasz
KROK640 #93478 üzenetére
Win98SE(erre értek mindent) : anno nembiztos hogy úgy installáltad mint az ajánlásom. Hirtelen az IRQ probléma tűnik fel, itt az IRQ holder már elég jó, a nincs hang tuti valami nem megfelelő telepítés/driverezésre vezethető vissza. Nemrég linkeltem hogy nálam 2video+2hang is megy 98 alatt.
-
Fücsök007
őstag
válasz
KROK640 #93478 üzenetére
Win Millenium legnagyobb hibája hogy nincs DOS mode benne. Win98SE-ből van több változat ami összeollózott, illetve nem hivatalos tapasz is, továbbá 256MB SD rammal már nem számít, hogy több kakaó kell neki, és hasonló procival (300A-s celó 375MHz-en TNT2-es kártyával Quantum Fireball 3,2GB-os HDD-vel tesztelve) abszolút nem volt lassú nálam.
-
-
válasz
KROK640 #93459 üzenetére
No igen, sokan nem szeretik a Win98- at. Én igen, és sokszor leírtam hogy stabil is, persze akkor ha jó a vas és a telepítés is. A Me nálam nem jött be, instabil volt és rendes DOS- t sem tartalmaz(trükközéssel esetleg), a valós DOS az igazi, kell is egy retrósnak.
21x17 mérés, ha instabil lenne a 98, akkor nem tudtam volna ezt végigmérni.Persze, utólag nem is érdemes filózni rajta hogy anno ment-e az SLI vagy nem. Nálam is sok olyan van amit az idejében nem tudtam, csak jóval később, vagy éppen innen a topikból jött az infó.
-
válasz
KROK640 #93459 üzenetére
MErt minek költöttek volna rá fejlesztő időt? Az XP idején a v2 SLI már lefőtt kávé volt, de már a 2000-nél sem volt értelme átírni a teljesen más NT kernelre. Emlékeim alapján mire XP lett már bőven erősebb kártyákat használtunk, de már a Win 2k mellé is 8500-as Radír volt a gépemben és az nem egy kategória az öreg SLI-vel.
-
válasz
KROK640 #93456 üzenetére
Csak a Win9x/Me kezeli a V2SLI- t, az NT alapú oprendszerek már nem. Az XP már túl primitív ehhez
, jó hát érthető hogy minden idők legjobb oprendszerével, a Win98SE- vel nem veheti fel a versenyt.
Próbáld ki. XP alatt egyrészt problémásabb már a single V2 is, alapból nincs API választó, bár régebben összeszedtem pár trükköt hogyan lehet használni mégis.
Az SLI pedig nem fog bekapcsolni. A System info ablakban a Scanline interleave- nek Detected- nek kell lennie, valamint az 1024- es felbontás is kiválasztható, ha megy a két kártya, ezek XP alatt nem működnek. Tehát anno ezekkel tudtad ellenőrizni hogy aktív-e az SLI. -
válasz
KROK640 #93449 üzenetére
Dual bootos lesz a jelenlegi elképzelésem szerint.
Valemelyik gyári recoveryjét megkapja, szerencsére letölthetőek, ez vagy Win 2000, vagy NT4. Megnézem, melyik kompatibilisebb a játékaimmal. A lényeg hogy itt nem megy veszendőbe a második proci, mert az OS kezeli.
Mellé kapni fog egy Win98-at.A gép majd megkapja a V2 SLI-met, illetve mellé vagy Aureal, vagy SB Live, még lamentálok rajta, valszeg Aureal lesz, mert a fehér Live Drive hülyén nézne ki a fekete házban.
És hát van egy SCSI tape driveom is amit sosem tudtam kipróbálni semmiben, úgyhogy jövök majd retard SCSI kérdésekkel is -
válasz
KROK640 #93363 üzenetére
azt szoktam mondani hogy akinek van egy minimálbéres jövedelme, és van hol laknia, manapság már úriember. Persze perpill már módosítanom kell az elsőt(a brutál infláció miatt), a minimálbér már nem elegendő egy kis rezsis lakás+megélhetéshez sem.
Cégem jól bánt velem, a nyugdíjam kicsit magasabb lett a záró fizumnál, de ha így haladunk, akkor evvel is előfordulhat hogy csődbe megyek, vagy most olvasom hogy az USA- ban veszélybe került a nyugdíjak kifizetése, akkor itthon mi várható...
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640 #93362 üzenetére
Valamikor régen (20+ éve?), amikor lejárt a betelepült multiknak adott 5 éves adómentesség, hirtelen a média Budapesten is megszűnt és a helyén létrejött valami kék logós brand. Már nem emlékszem a részletekre, de ott elvből nem vásároltam soha semmit. Viszont manapság már újra MM. (eltelt újabb (n+1) * 5 év?).
-
Czo
addikt
válasz
KROK640 #93309 üzenetére
3430-at (114x30), siman fut ez a 100x30-as, 3.0GHz-s Northwood. Sajna, a Geekbench teljesen hulyeseget ir ki CPU nevnek. Mindenkinek jobb lenne/lett volna, ha a CPUID nevet veszi at. https://browser.geekbench.com/v3/cpu/9022223
-
válasz
KROK640 #93239 üzenetére
Egyszer volt szerencsém teszteletlen 7900GTX-hez, ami működött, bár az eladó nem tudta behatárolni mi az. A beszélgetésből is lejött, hogy nem igazán foglalkozik PC cuccokkal, vagy csak nagyon jól színészkedett (ilyen is volt már).
Azóta két alkalommal próbáltam teszteletlen cuccot, még évekkel ezelőtt, egy 3,2-es NW P4-nél és egy mezei NF7 non S verziónál. Na azok meg sem mukkantak, pedig a srácnál a többi hirdetésben ott virítottak az eladásra kínált s478 lapok és az Athlon XP-k, szóval tuti próbálva voltak. Nem árt körültekintőnek lenni, főleg Jófogás-Marketplace vonalon. Vatera és Hapró ebből a szempontból még nem okozott kellemetlen meglepetéseket. -
válasz
KROK640 #93239 üzenetére
Általánosságban ja, de ezt az eladót ismerem, többször bizniszeltem már vele, néha jó cuccokra bukkan és nem száll el az árral sem.
Vettem már tőle ritka alig használt laptopot, billentyűzetet (ugyancsak IBM-eket).
Itt most gebasz van, de hát ki tudja milyen roncstelepről akasztotta, és jelképes összeget kért érte.
Na de majd Czoval jól megjavítjuk -
Czo
addikt
válasz
KROK640 #93179 üzenetére
Csak neked
Ugyonabban a szobaban berendezett, rogtonzott lanparti, valamikor 2003 nyaran. A WiFi meg 'b'-s, de mar nem sokaig, mert mindjart megjelenik a 802.11g! A halozat a lakasban UTP es WiFi. Az egyik kepen egy nagy hangszoro tetejen van egy monitor, az a hazi szerver monitora, de mivel zugott, igy tulajdonkeppen, beagyazott rendszer lett belole, mert ugy nem volt hallhato
(lads kepek
) . A nagy EIZO CRT mar nincs meg, de a kis Belinea TFT megvan meg. A gep nehany resze is megvan pl. pl. Floppy drive, SB Live!, szerintem a halokartya is ez van most a retrogepben, a GeForce 4, de mar nem mukodik (ezt probalja tolem elcsaklizni envagyok, mert megvan a dobozatol kezdve, minden egyes dolga
), illetve a kormany. No, ez a kormany meg Windows 10 eseten is mukodik, az FFB is, telepiteni, semmit sem kell.
A nagyfelbontasu kepek egy Kodak DX3215-val, a kisebbek pedig SonyEricsson MCA-25 segitsegevel keszultek. Valahol, talan meg ez az utobbi is megvan.
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #93106 üzenetére
Az i7-6800k nem csúcsproci.
Az az i7-6950x volt, az bizony még mindig 250€ körül van, ami az újkori kb 1600€-s árának töredéke.
Egyet őrizgetek, várom hogy az alaplapok ára kicsit lejjebb menjen, minden más megvan korhűen hozzá (1200-es táp, corsair obsidian ház, 360as radiátor, Geforce Titan XP Star Wars Edition. -
Czo
addikt
válasz
KROK640 #93106 üzenetére
Pontosan, ezt irtam le en is
-
Pista0001
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest