- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
klepto
addikt
-
klepto
addikt
Nem érdekel! Annyi cucc van fent a gépemen, hogy egy format c:, és egy biosz reszet felér egy atomkatasztrófával. Az AMD-s konfigomon 1,5 év alatt 1x tettem meg, a lapcsere miatt, de amióta ez a konfigom van, már az elején 3x kelett tennem az XP-t, mert semmi nem működött már a legelső telepítés után sem. 3x-re úgyahogy működésre bírtam, ment 2 hónapot, és azóta fokozatosan omlik össze, hol naponta 10x, hol 3x. Ja és még mielőtt megkérdezed, a játékról már leszoktam, azt nem bírja a gép (most 98-00 közötti szinkronizált gémekről beszélek), már a nettől is összeomlik, ha valami segédprogramhoz; pl. Adbe Acrobate-hoz kell nyúlnia a honlapnak. De van, hogy 2-3 megynitott oldal után leáll a böngésző, vagy kifagy az egész rendszer, és csak a reszet megnyomása segít, mert olyankor a szoftveres újraindítás is meghal.
-
klepto
addikt
De mondták páran (mindenki innen a PH!-ról), de tudod minden ember a saját kárán tanul, és az ismeretségi körömben (nem a PH!-ról) senki nem használ AMD-t, hanem mindenkinek Cerkája van, és senki nem szidta még, hogy instabil, vagy lassú lenne neki. Ezért kóstoltam be, de a fagyi visszanyalt :O Az volt a tervem, hogy lecserélem a procimat a nyáron egy 800Mhz-s P4-re, de valahogy elment tőle a kedvem, hogy még 40k-t álldozzak a kisérletezés oltárán. Inkább a bevált AMD, és majd később egy AMD 64. Azthiszem egy életre kiábrándultam az Intelből :(((
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Kipróbáltam. Az első gépem utáni konzolkorszakom lecsengésével beszerzett második gépem egy ECS K7S6A alaplap, egy 1,7+XP proci társoságában kapott helyett a gépemben. Ezzel sehogy nem voltam megelégedve, a lap ment, az Acorp jött, és mintha egy Trabiból átültem volna egy Ladába. Egyből gyors, és tuti lett a gépem. Aztán gondoltam egy nagyot, a lap+proci ment, majd egy Gigabyte és egy 2,4-es Celeron jött. Na ez maga a csalódás! A Ladából vissza egy Kispolszkiba, ami amelett, hogy lasabb, iszonyat instabil! Az Acorp ehez képest az AMD-vel maga volt a földbeépített páncélszekrény. Azt semmivel nem tudtam megölni, míg ez a sz@r óránként kifagy, ha szerencsém van. Ha nincs, akkor 10 percenként nyomogatom a reszetgombot :O
-
klepto
addikt
Most én linkelek neked, de csak a lényeget :P [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=254&p=9[/L]
Akiknek nincs kedve linkre kattintani, azok kedvéért bemásolom linkem lényegét: ''Azt kell mondanunk, hogy az nForce2 Ultra400 chipset - ha nem is kiütéssel, de - magabiztosan győzött, szinte minden ponton felülmúlta a VIA KT600-at.''
Akkor most miért foglalkozzak a Via-val :F Azért az átlag 1k-s árkülönbségért? :U Ha van jó indok, hogy miért nem jo az nForce, azt szívesen meghallgatom :P -
klepto
addikt
Ezt már régen elolvastam :P
Képzeldd el, én tudom, hogy kell használni a keresőt :t
OFF
A kedvenc boltom honlapjának a linkgyüjteményében mi is ottvagyunk :) [L]http://www.omegapc.hu/800/index.htm[/L]
Kérem fedje fel magát az a szektatárs, aki a bolt honlapját csinálta :P Mindenesetre köszönet érte :C
ON
Más:
Mi a hejzet a régi ''nagy '' gyártókkal: Mercury, Tomato, stb; és mi van a régen emlegetett Soyo-val nForce téren?
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Én csak sokkal több szívást hallottam/látok abittal pl. az nf7 topikjában is,egyszerűen nagyon sok a hibás sorozat.. Az epox is már igen elterjedt még sincs vele sok panasz, eddig egyről hallottam. Plusz 3 ezret megér egy alaplap szerintem amivel valszeg nem lesz gond. Giga, asus, epox hozza a minőségét abit nayon gyors tuningbajnok de egyszerűen nem az a minőség amit én bevállalnék a pénzemen.
Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest