Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
Aktív témák
-
- Mixa -
tag
Először is, mindent leírtam. Fogyasztásmérőm nincs sajna, az értékeket legújabb SisoftSandrából olvastam (Hardware/Processors Power Dissipation vagy valami ilyesmi).
MicroATX-es lapot szerettem volna én is, AsRock K7S41-ben nem ment, csak ~1.34V-on. KM266-KM400 szériás chipsettel szerelt lapok Biosát átrágtam (Abit, Mercury, MSI, Asus, PCChips, ...), de sehol nem lehetett állítni a proci feszültségét (ettől függetlenül lehet, hogy tudja az 1.25-t). KM133 meg nem tudom támogatná-e a T-Bred-et.
Nforce1-es lapnál nem tudom (de nem hiszem), Nforce2-esnél meg talán/elvileg lehet, hogy megy az 1.25V (microATX-es lapokról beszélve
). Foxconnál láttam ilyen lapot a gépház.hu-n. Bár elég ritka a microATX-es nForce-os lap, ha nagyon érdekel ajánlott leszedni a manual-t és azt átolvasni (BIOS beállítások > Vcore limitek).
Egyéb socket A-s microATX-es lap most nem jut eszembe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Call of Duty: Black Ops 7
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Foxconnál láttam ilyen lapot a gépház.hu-n. Bár elég ritka a microATX-es nForce-os lap, ha nagyon érdekel ajánlott leszedni a manual-t és azt átolvasni (BIOS beállítások > Vcore limitek).