Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezt bogarásztam ki:
cikk az AMDGE-ről , majd...
Az Nvidia ShadowPlay szolgáltatása a fentiekhez hasonlóan működik, ugyanis szintén lehetőséget ad a játékmenet rögzítésére, valamint Twitch.tv-re történő streamelésére is, a videófolyam kódolásához pedig az Nvidia grafikus processzoraiban található NVENC motor biztosít hardveres gyorsítást.Látom írtál a hivatalos fórumára, az is valami, ha jelzed hogy problémád van, bár látom megoldást nem kaptál rá.
BF4 64 bit viszont láttam valakinek működött?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest