Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz Whysperer #28514 üzenetére
Nem szükséges képeket csinálnod. Csak érdekelt, hogyan szűnt meg a cicergés .
Nekem egész mély hangon cicereg. Inkább recsegésnek mondanám. Nálam is közelvan az elosztó, szóval majd kipróbálom. De szerintem már egyszer elpakoltam én is. És nem javult megPénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
-
Stonerice
őstag
válasz krisz4b70 #28477 üzenetére
A programok is a szenzorokból olvasnak, szóval a programok nemnagyon befolyásolják a mért értékeket. Javaslom az alulfeszelést, továbbra is. Ha hibásak a szenzorok, nenagyon törődj velük, hogy mit mutatnak.
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
válasz Wasp91 #28475 üzenetére
Pfff. Hátha neked is ilyen alaplapod van, akkor neked és krisz4b70-nek valszeg hibás az összes szenzor az alaplapon.
Bízzatok benne, hogy nemlesz semmi baj. Procit pedig feszeljétek alul valamennyire.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest