- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Petykemano #7957 üzenetére
Hmm, csak egyre jobbakat hallok erről a 7800X3D-ről... Köszi az infókat!
Rosszul fogalmaztam, nem 5800X3D-ről szeretnék váltani, hanem i4790K-ról. Amikor azt írtam, hogy "maradjak a 5800X3D-nél", akkor arra gondoltam, hogy jó lesz nekem az előző generáció. Megint olyan 5 évre terveznék ezzel a konfiggal.
-
válasz
Petykemano #7953 üzenetére
Szerintetek érdemes várni a AMD Ryzen 7800x3D processzorra vagy inkább vigyem a mostani 7700X-et? Esetleg maradjak a 5800X3D-nél? Van valami hátránya a 3D technolóiának? Nekem nagyon tetszik eddig, amit hallottam a AMD Ryzen 7800x3D-ról, mert még nem igényel vízhűtést és nagyon jó egyszálas teljesítmény várható tőle.
-
-
válasz
S_x96x_S #6821 üzenetére
Én is elgondolkoztam egy 5950X-es új gépen.
Ki is néztem ezt a gépet: https://www.youtube.com/watch?v=vAIzTq9t_a8Azt jól értem, hogy az új AMD processzor generációnál a léghűtés kiesik a magasabb fogyasztás miatt? Szerintem az egy fontos szempontos az otthoni felhasználásnál. Az mennyire jelezhető előre, hogy a ZEN4 mennyivel több hőt fog majd termelni?
A legnagyobb általam ismert léghűtésnek a Noctua NH-D15-nek a TDP-je 220W ha jól értem. Az sem világos, ha csökkentik a csíkszélességet, akkor nem kéne csökkenni a fogyasztásnak is? Miért az a trend a GPU-nál is, meg CPU-nál is, hogy egyre többet fogyasztanak? Lassan 1 kW-os tápegységek kellenek a gépekenek.
pl. a gép Inteles testvére, a 12900K-ra építő konfigot már eleve vizessel rakta össze, tizen valahány ventillátorral: https://www.youtube.com/watch?v=wCxA4hFNfjw
-
válasz
S_x96x_S #2455 üzenetére
Washington pressures TSMC to make chips in US (nikkei.com)
https://news.ycombinator.com/item?id=22068544
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Goddess of Victory: Nikke
- Netfone
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged