Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Busterftw #9633 üzenetére

Az nem pár game volt, nézd meg a 30-50 game közti tesztek végén a táblázatot. S nem átlagot írtam hanem hogy nagyon sok game 10% felett volt mégis csak pl 2-3% difi jön ki egy átlagos matematikai átlagból. De hogy S_x86x_S írja nem minden ez az átlag.
    S elég sok Nvidianak kedvező game van miért vicc ez? Nézd meg a teszteket. Pl AC Odyssey-Origins az volt még ha nem is hivatalosan, aztán a DX 12 re váltással AC Valhalla AMD-s lett s talán az ha jól emlékszem hivatalosan is sponsoros volt. S aztán ott a sok hivatalos NV sponsor game és sok olyan játék van ahol a gépigényben nem is írnak mást csak Intelt és NV-t amúgy azt találd ki kb ha AMD-Intel vga-d van.

Pedig megváltozott megfordult mert Raszterben jobb volt régebben az Nvidia most már ez nem igaz pl nézd a tényleges Nvidia támogatású Cyberpunk raszterben sokszor jobb az AMD , persze DLSS-RT ben már nem. De pl a Watch Dog 3 nál is volt ilyen s lehetne sorolni még sokat. Régebben ez fordítva volt s csak a vram vagy az olcsósággal próbált játszani az AMD. No de a CPU-kra visszamenve, ha közel hozza a x3D erejét pl a 9700x amit kiszemeltem, akkor ha egész jó induló áron lesz de főleg fél év múlva amikor kb meg akarom majd venni, akkor jobb vétel hisz ezzel lehet majd szépen munkázni is meg tömöríteni, streamelni, vagdosni stb s ezeket szoktam is 2012 óta. A 9000x3D k tuti nem lesznek olcsók, ha jól emlékszem a 7800x3D 170-180e Ft árral indult el kb. Akkor ezek tuti 200e felett indulhatnak sajnos. Főleg ha a 9700x is mondjuk 140-150e vel indulna vagy többel. S ami tetszett még viszont, a 65W fogyasztás. Persze lehet ennél picivel kevesebb akár több is néha. Program, game, munka, stressz teszt függő. De mennyivel jobban hangzik az Intel kb 2 szeres értékeihez képest....

Új hozzászólás Aktív témák