- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Komplikato #9228 üzenetére
Elnézést, félreérthetően fogalmaztam.
Nem szükségszerűen egy-egy célra tervezett hardveregységre gondoltam. Az asztali gépekbe szánt termékeket szokás CPU-ként említeni, annak ellenére, hogy lehet benne IGP is és a notebookokba, minipckbe szánt termékeket szokás APU-nak hívni, csak mert nagyobb, képmegjelenítésen túl is önéllóan értelmes IGP-t tartalmaz. GPU alatt pedig a diszkrét kártyákat értettem, noha persze az IGP is az.
És persze igen, bármelyikbe integrálható NPU.
Mindenesetre ha NPU, ahhoz is kell vmi új hardver.
Jelenleg az egyetlen újféle, Amiről tudunk az a Hawk Point, de azt már egyszer bejelentették.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest