Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz S_x96x_S #6393 üzenetére

"az Intel 14 magosához képest tényleg kevés"
    Erre nem vennék mérget. Szépen látszik a masszív előrelépés (+10-30% Geekbench) az elődhöz képest. Az IGP is szvsz összességében várhatóan a legjobb lesz a piacon. Hozzátéve a tegnap látottakat, hogy kb. még a Cezanne is tartotta a lépést az említett "14" magossal pl. Cinebench alatt (ami ebben az esetben Intelnek kedvez, mert nem zavarja, hogy kicsi vagy nagy mag) kb. 80W-ig, így én különösebben nem látom ezt kevésnek, szerintem éppen oda fog megérkezni, ahova kell neki. :K Ráadásul nem is lesz ebben a generációban várhatóan nagyobb csip, ez fizikailag is a csip felépítése, "14" mag. Azért írom idézőjelben, mert azért rendesen megtévesztően hat, hogy ebből a 14-ből 8 kb. harmad olyan gyors csak, mint a többi....

"akkor "általában" a később gyártottat érdemes megvenni"
    Intelnél korábban generációkon keresztül inkább a kezdeti darabokat volt érdemes tuningra, azok között voltak a legjobbak. :K Ryzeneknél viszont sokszor a frissebbek voltak a jobbak, ez tény.

• Devid_81

félisten

válasz S_x96x_S #6393 üzenetére

Ugy tudom a Geekbench az nagyon erosen Intelt tamogato bench, de lehet tevedek.
    Mondjuk ettol fuggetlenul az AMD-AMD kozotti osszehasonlitasra biztosan alkalmas, nekunk most az a lenyeg.
    Az meg, hogy az Intelekhez kepest hogy muzsikal majd kiderul az atfogo tesztekbol, remelhetoleg jovoheten :B

Szerk: steppingben ebben biztosan igazad van.
    Nekem day-1 vasaros masodik vagy harmadik heti 5900X-em van, nem egy acelos darab allcore OC-ban, viszont PBO-ban hozza amit kell. :K

Új hozzászólás Aktív témák