- Monitorkalibráló eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #6393 üzenetére
"az Intel 14 magosához képest tényleg kevés"
Erre nem vennék mérget. Szépen látszik a masszív előrelépés (+10-30% Geekbench) az elődhöz képest. Az IGP is szvsz összességében várhatóan a legjobb lesz a piacon. Hozzátéve a tegnap látottakat, hogy kb. még a Cezanne is tartotta a lépést az említett "14" magossal pl. Cinebench alatt (ami ebben az esetben Intelnek kedvez, mert nem zavarja, hogy kicsi vagy nagy mag) kb. 80W-ig, így én különösebben nem látom ezt kevésnek, szerintem éppen oda fog megérkezni, ahova kell neki.Ráadásul nem is lesz ebben a generációban várhatóan nagyobb csip, ez fizikailag is a csip felépítése, "14" mag. Azért írom idézőjelben, mert azért rendesen megtévesztően hat, hogy ebből a 14-ből 8 kb. harmad olyan gyors csak, mint a többi....
"akkor "általában" a később gyártottat érdemes megvenni"
Intelnél korábban generációkon keresztül inkább a kezdeti darabokat volt érdemes tuningra, azok között voltak a legjobbak.Ryzeneknél viszont sokszor a frissebbek voltak a jobbak, ez tény.
-
Devid_81
félisten
válasz
S_x96x_S #6393 üzenetére
Ugy tudom a Geekbench az nagyon erosen Intelt tamogato bench, de lehet tevedek.
Mondjuk ettol fuggetlenul az AMD-AMD kozotti osszehasonlitasra biztosan alkalmas, nekunk most az a lenyeg.
Az meg, hogy az Intelekhez kepest hogy muzsikal majd kiderul az atfogo tesztekbol, remelhetoleg jovohetenSzerk: steppingben ebben biztosan igazad van.
Nekem day-1 vasaros masodik vagy harmadik heti 5900X-em van, nem egy acelos darab allcore OC-ban, viszont PBO-ban hozza amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged