Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S
üzenetére
"az Intel 14 magosához képest tényleg kevés"
Erre nem vennék mérget. Szépen látszik a masszív előrelépés (+10-30% Geekbench) az elődhöz képest. Az IGP is szvsz összességében várhatóan a legjobb lesz a piacon. Hozzátéve a tegnap látottakat, hogy kb. még a Cezanne is tartotta a lépést az említett "14" magossal pl. Cinebench alatt (ami ebben az esetben Intelnek kedvez, mert nem zavarja, hogy kicsi vagy nagy mag) kb. 80W-ig, így én különösebben nem látom ezt kevésnek, szerintem éppen oda fog megérkezni, ahova kell neki.
Ráadásul nem is lesz ebben a generációban várhatóan nagyobb csip, ez fizikailag is a csip felépítése, "14" mag. Azért írom idézőjelben, mert azért rendesen megtévesztően hat, hogy ebből a 14-ből 8 kb. harmad olyan gyors csak, mint a többi...."akkor "általában" a később gyártottat érdemes megvenni"
Intelnél korábban generációkon keresztül inkább a kezdeti darabokat volt érdemes tuningra, azok között voltak a legjobbak.
Ryzeneknél viszont sokszor a frissebbek voltak a jobbak, ez tény. -
Devid_81
félisten
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Ugy tudom a Geekbench az nagyon erosen Intelt tamogato bench, de lehet tevedek.
Mondjuk ettol fuggetlenul az AMD-AMD kozotti osszehasonlitasra biztosan alkalmas, nekunk most az a lenyeg.
Az meg, hogy az Intelekhez kepest hogy muzsikal majd kiderul az atfogo tesztekbol, remelhetoleg jovoheten
Szerk: steppingben ebben biztosan igazad van.
Nekem day-1 vasaros masodik vagy harmadik heti 5900X-em van, nem egy acelos darab allcore OC-ban, viszont PBO-ban hozza amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul nem is lesz ebben a generációban várhatóan nagyobb csip, ez fizikailag is a csip felépítése, "14" mag. Azért írom idézőjelben, mert azért rendesen megtévesztően hat, hogy ebből a 14-ből 8 kb. harmad olyan gyors csak, mint a többi....