Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
"ha az msi nem hoz támogatást, akkor a következő (am5) alaplap nem tőlük lesz."
nekem biztos nem toluk lesz, egy ideje Biostar lapon elem az eletem
A Tomahawkot ( meg ezt a Biostart is ) csak es kizarolag a 32 bites pci slot miatt vettem meg; olyat mostmar vegkepp nemicsinal senki, szoval valami Asrockot neztem volna, es a jovoben azt is fogok nezni ; nemreg ismet kiderult, hogy naluk ha ra van irva meg ottvan a bisoban, akkor az megy.
sikerult ecc -s memoriat venni ( az elado sem volt tisztaban vele, hogy az ), a keznel levo lapok kozul az Asusban nemmegy, a Biostarban nemmegy, Asrock B450m-Pro4F -ben pocc-roff. // 1700 -as cpuval //
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Tomahawkot ( meg ezt a Biostart is ) csak es kizarolag a 32 bites pci slot miatt vettem meg; olyat mostmar vegkepp nemicsinal senki, szoval valami Asrockot neztem volna, es a jovoben azt is fogok nezni ; nemreg ismet kiderult, hogy naluk ha ra van irva meg ottvan a bisoban, akkor az megy.