Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
"ha az msi nem hoz támogatást, akkor a következő (am5) alaplap nem tőlük lesz."
nekem biztos nem toluk lesz, egy ideje Biostar lapon elem az eletem
A Tomahawkot ( meg ezt a Biostart is ) csak es kizarolag a 32 bites pci slot miatt vettem meg; olyat mostmar vegkepp nemicsinal senki, szoval valami Asrockot neztem volna, es a jovoben azt is fogok nezni ; nemreg ismet kiderult, hogy naluk ha ra van irva meg ottvan a bisoban, akkor az megy.
sikerult ecc -s memoriat venni ( az elado sem volt tisztaban vele, hogy az ), a keznel levo lapok kozul az Asusban nemmegy, a Biostarban nemmegy, Asrock B450m-Pro4F -ben pocc-roff. // 1700 -as cpuval //
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Háztartási gépek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Tomahawkot ( meg ezt a Biostart is ) csak es kizarolag a 32 bites pci slot miatt vettem meg; olyat mostmar vegkepp nemicsinal senki, szoval valami Asrockot neztem volna, es a jovoben azt is fogok nezni ; nemreg ismet kiderult, hogy naluk ha ra van irva meg ottvan a bisoban, akkor az megy.