Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Xiaomi Redmi Pad 2 Pro 6 GB / 128 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
WSA a titok nyitja szerintem ahogy irtak feljebb is. Illetve adok azokra a feltetelezesekre is, hogy azon belul azert 14 es nem 12, mert igy tudnak eDRAMot is beletenni. Ami amugy az AMD szamara egy remek differencialo eszkoz lehet olcsobb es dragabb termekek kozott (kicsit mint pentium 2-nel a cache). Az meg nem akkroa gond, hogy az eDRAM nagy selejtarannyal gyarthato csak, hiszen a 14 nano mar tobb mint kiforrott, illetve lehet letiltogatni abbol is es a legangyobb opciokat aranyaron adni.
Ha mindez igaz lenne (nekem tetszik az otlet) akkor Lisa hatalmas dobasa, gyakorlatilag ket legyet egy csapasra, olcso IO vezerlo a GloFotol, WSA teljesitve, mehet a fontosabb chiplet gyartas a fejlettebb TSMC-hez.
-
Petykemano
veterán
Ott készül a Subor+ chipje, és a vega12 is (az apple-nek) 14nm-en. És a raven ridge is.
12-n a polaris30, a pinnacle ridge még fél-háromnegyed évig (bár szerintem ez ugyanaz a gyártósor, csak újabb maszk vagy ilyesmi)
Ezzel együtt a GF 14 még mindig olcsóbb lehet egy ilyen amúgylóbaszónagy méretű chipnél, mint a TSMC 16. Ez az IO lapka nagyobb, mint a vega10!
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest