Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Petykemano #96 üzenetére
A Raven célpiaca első sorban az $1000-3000-os FirePro. Hogy a szűkülő low-end desktop piacra mit dobnak be, gyakorlatilag irreleváns. Azt meg már a másik topikban Oliverdával átdumáltam, hogy engem meglepne, ha jönne HBM-es Raven desktopra. Pont az ára miatt. Viszont mobil vonalon 100%-ig biztosra merem venni, hogy a csúcs processzoraik 4-8 vagy 16GB HBM-el jönnek egybe tokozva.
Azt meg már a Kaveri esetében is le tudták nyelni, hogy benne van a lapkában +1 memvezérlő, valószínűleg a kisebb Raven esetében se okoz majd gondot.
(#95) stratova: A rejtett +2 csatorna tényleg csak az én saram és csak példaként hoztam fel, hogy az AMD-től nem ismeretlen az ilyen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest