- Milyen TV-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Petykemano #84 üzenetére
A 200mm2 alatti méret elég optimistának tűnik. A Skylake GT2-es IGP-vel elvileg 122mm2 és az egy 4 magos cucc, otthoni felhasználásra szabott cache mérettel. A Summit viszont egy 8 magos lapka lesz és a Haswell-E nyomán ehhez illene 20MB körüli L3-t párosítani. Ráadásul a Skylake esetében a lapka integrált FCH-t sem tartalmaz. Tény, hogy eddig nem számoltam a ténnyel, hogy a Skylake tartalmaz egy IGP-t (
), de így is meglepő volna, ha a Summit megállna 150-160mm2 környékén. 150 környékén én inkább a Raven-t várnám, mert a nagyobb lapkaméret még megérheti, ha cserébe egyértelműen vissza tudják évekre venni a koronát.
Mivel 22nm-en a Haswell-E 350mm2 volt, szerintem a Summit 200mm2 környékére jöhet (az IGP beleszámolás előtt 240-250 környékére vártam) és esélyes, hogy a Broadwell-E a 10 mag miatt nagyobb lesz. Bár persze még ezekbe is beleszólhat a HDL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Battlefield 6
- Fogyjunk le!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest