- Akciókamerák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
S_x96x_S #618 üzenetére
Pedig ez is csak felesleges hypekeltés. Miért nem hiszünk inkább az AMDnek? Olyan szerintem még sosem volt, hogy direkt negítív irányba kamuztak volna. Már pedig azt elég világosan közölték, hogy a megjelenési sorrend EPYC-RYZEN-NAVI és még a Romera is csak annyit közöltek, hogy valamikor 2019. Akkor miért várunk itt januárban (meg mostmár decemberre...) bejelentést?
Én legkorábban májusra várnék 7nm-es Ryzent. Ezt arra alapozom, hogy a 2000-s széria szerintem akár jöhetett volna hamarabb is, azért lett így időzítve, hogy fél úton legyen a ZEN1 és a ZEN2 között. Tehát 13 hónap legyen a generációk között. Akkor is max pár high-end SKU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest