- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Srácok én vágom csak nekem is megy 1600Mhz-n igaz sokat nem dob rajta,de ha már megveszem cl7-es memóriának akkor az mennyen is annyin...Inkább az időzítés ami igen is fontos az AMD-nél,na azt nem lehet értelmes szintre csökkenteni.A probléma lényegével foglalkozzunk.Lap,memória és tápcsere után ugyan az a gebasz.Csak a proci a változatlan.Kizárásos alapon itt a bibi.Na már most tessék segíteni a fent említett kollégának,mert vagy a memória vezérlő(i3)szerencsétlenkedik,vagy valami más a prociban és ezt kéne orvosolni.Én ugyan így belehasaltam egy ilyen prociba.Volt memória és lap cser és a végén meguntam és szerzetem egy gyári 4 magost.Azóta boldogság,de nem is ez a lényeg
.Szerintem ott valami bios beállítási hiba lehet és ezt kéne kiszűrni,de mivel én nem vagyok magfeloldó mágus inkább tőletek kértünk segítséget
A kolléga(V.Dave) úgy láttam jelentkezett is és mivel nála van a baj ő bővebben tudna mesélni a storyról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest