Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
win7777
üzenetére
Szia!

Ezzel kapcsolatban első kézből tudok nyilatkozni
.A magfeloldás pofonegyszerű, memóriakezelésben kevésbé érzékeny a 770-es Gigabyte lapokhoz képest. Feszültségek állítgatásánál csak a tényleg kellő értékek módosíthatók. Amivel személyesen próbáltam: B45, B55 + Geil Value kit, Kingston HyperX, Kingmax mezei 1333-as, Samsung mezei 1333-as. FSB-s tuning rendkívül könnyedén megy (volt olyan CPU, aminél Gigabyte lapnál állítani kellett az NB feszültségen), a gyári feszültségek nem ingadoznak. MSI-nél egyedül a ventillátor fordulatszabályzását nem szeretem (vagy nincs vagy pedig max. fordulatszám és annak százalékos minimuma). Volt egy adott Samsung memória, ami a Gigabyte lapokban nem, ebben viszont remekül működött. Egy komoly hátrányát bántam, ami az, hogy nem crashfree bios-a van. Egy aprócska hibás órajelbeállítás és lehet nullázni az egészet. Ha pedig nem négymagosítható a Phenom II, akkor úgy kell kikapcsolni belőle az EC firmware-t, hogy ráindítasz zárt CLR CMOS állásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő