- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Nem próbáltam " támadni", szimplán érdekelt a téma.
Ez a konfig egy asztali konfiguráció, nincsolyan agresszív turbó, sőt igazából turbó sincs. Ellenben a teljesítménye jóval az aktuális mobil megoldások felett van.
Raven esetén mind az igp, mind a cpu mobil követelmények szerint van/lesz tervezve, azaz agresszívebb turbót alkalmaz, alacsonyabb tdp keret, feszültségkeret stb... Látva az eddig AMD mobil megoldásokat, ez még versenyképesebb lehet: nem lehet túlfeszelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Árat tekintve pedig csak meg kell nézni az asztali ryzenek teljesítmény/ ár mutatóit. Én nem néztem, de szerintem kétszeres ez az érték az intel megoldásaival összehasonlítva, persze nagy átlagot véve és nem a "best case" és "worst case" eseteket.
-
letepem
aktív tag
A feltételezett nagy fogyasztást és árat milyen sztereotípia alapján állítod?
Ryzen bőven felveszi, sőt, jobb is bizonyos esetekben mint az Intel azonos árkategóriájú variánsa.
Több maggal kvázi kevesebbet is fogyaszt!Kérdéses lehet az IGP fogyasztása: a Vega alap és az undervoltos eredményeket megnézve, látható, hogy túl van feszelve a kártya. Igp-k szerintem (ált igp-k fogyasztási kerete agresszívebb) teljesítmény/fogyasztás szempontból inkább az "alulfeszelt" eredményekhez lesznek közelebb, ha meglesz a szükséges memória-sávszélesség is.
Árazás pedig szerintem hasonlóan agresszív lesz, mint az asztali Ryzenek esetén, mivel piacot és felhasználóbázist akarnak szerezni, mindezt egy olcsóbb lapkával.
-
letepem
aktív tag
Átnevezhetnénk carizzo / BR alapu notebookok topicjává

Lásd: egész jó konfig és az ára is baráti: [link] -
letepem
aktív tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Ott is általában dokkolóval

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)