Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Logitech Z906
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
válasz
radi8tor #8815 üzenetére
Az egyik oldalon ezt írták:
A PCI Express portba helyezhető Radeon HD 6450 az AMD érkező 11.4-es Catalyst driverével hibrid CrossFire módban is alkalmazható a Brazos platform mellett, vagyis az APU-ban található IGP és a Caicos GPU képes összedolgozni a játékok futtatásánál.
11.4 rakjam fel?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok vettem egy Gigabyte 6450-es VGA-t, pontosan ezt: [link]
Milyen ATI drivert kell felraknom hogy Hybrid Crossba mükxizen, "esetleg egy diver link" Asrock E350M1 lap, Biosba kell valamit állítani? -
ooszi
senior tag
Sziasztok van egy Asrock E350M1 alaplapom, van egy Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3, lehetséges Hybrid Crossfire-be kötni vagy üzembe helyezni, ha igen hogy kell? Vagy csak bizonyos Vga-kat lehet Crossba kötni?
-
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
egy fontos kerdes, ki miben tarolja a vinyot, nekem egy olyan kulso tarolora lenne szuksegem amit ki be lehet kapcsolni, csak akkor mukodjon a vinyo ha hasznalni akarom.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok.
Asrock E350M1, 8GB DDR3 1333MHZ, Win7 64 Prof.A problemak:
1: a netes kapcsolat megszakad egy ido utan, vezetekes, ki be kapcs. es utana megint mukxik.
2: en mar ki probaltam minden lejatszot, es szagatnak az mkv fajlok, nezhetelen, mondjuk annyira nem izgat mert BD rip es filmeket nezek. -
ooszi
senior tag
sziasztok a brazos gepembe raktam 8gb memot 1333mhz, azt szeretnem kerdezni hogy valaki probalta mar a RamDisk et? Arra gondoltam hogy csinalok 4gb RamDisk et, mert lattam a youtubon hogy meg taltasodik a gep, velemeny? A maradek 4gb eleg a win7 nek? Bocs mobilrol irok.
Jatek: CoD MW3 - 96cm lcd - 1360*768 Medium - tokeletesen jatszhato, meg a multit nem brobaltam. -
ooszi
senior tag
Sziasztok parnap teszteles utan, igen meg vagyok elegedve az Asrock Mini Itx es lapom-mal.
Felraktam egy ket regi jatekot Pl. NFS Underground 1-2, L.O.T.R. Battle strategia, nagyon jol vitte medium beallitasokkal.
Igaz en csak Avi, Xvid, BDrip, DVD, es filmeket nezek, tokeletesen elviszi, csak azt vettem eszre hogy nagyon lejatszo fuggo, en KMP playert hasznalok, sajnos neha el mosodik a kep, de nem mindegyik filmnel, szamomra nem zavaro.Az lenne a kerdesem, hogy milyen vga t erdemes bele rakni ami egyut dolgozni az alaplapival?
-
ooszi
senior tag
szerintetek erdemes befektetni ssd be mert en igy is meg vagyok elegedve, hogy rendes vinyo van benne.
-
ooszi
senior tag
szia meg kezdo vagyok eme teren win7 prof 64bit kmp playert hasznalok, de halotam hogy nem a legjobb, mit rakjak a masinara pontrol pontra ha leirnad azt megkoszonem neked, meg futok egy ket kort vinyo ugyben, windows alatt a rendszer kezelobe latja a vinyot, de amugy windows alatt nem elerheto. Bocs mobilrol irok, sory.
-
ooszi
senior tag
sziasztok nem reg vettem egy asrock brazos mini it x lapot, a gondom vele hogy ha filmet nezek akkor neha el mosodik a kep, ugyan az a film masik gepen tokeletes, a masik problemam raktam bele egy satas dvd irot meg egy satas vinyot, ha szeretnek bele rakni egy masik vinyot akkor azt nem ismeri fel. Hat roviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest