Hirdetés
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
robertkill #6493 üzenetére
Hát sajna akkor nem tudok mit mondani, elhiszem, hogy szereted. De ha megnézed, mai napig csak az 1066-os memória órajelet támogatja, plusz időzítésekkel sem tudni, hogy hogyan lehet játszani a BIOS-ban. Innentől kezdve, ez a lap hatalmas hátránnyal indul a fentiekkel szemben. Ennek az az oka, hogy az egycsatornás memória vezérlő miatt és mivel az APU-ban lévő CPU és GPU rész is egy memóriából dolgozik, itt minden plusz %-amivel növeled a memória sebességét, olyan mint egy falat kenyér.
Amikor bejöttek az E-350-es lapok, Asrock esetében volt 1-2 bagatel hiba, pl HDD led visszajelzés nem működött tökéletesen meg ilyesmik. Én azt eladtam, váltottam egy MSI-re. Van kettő is a családban IA-és IE-E45-ös típusú, mindkettővel teljesen elégedett vagyok. Egyedüli hátránya, hogy a ventilátor vezérlés az Asrock-ban fejlettebb volt. Emellett az MSI-k fogyasztása a legjobb ebben a kategóriában.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
robertkill #6493 üzenetére
Igazából te se voltál különb, mert véleménynyilvánításod általánosságban lekezelő volt (.... nem kőműves) és ezért írtam be, mert nem szeretem az ilyet, pedig mérnök és jogász vagyok - de a kőműves se feltétlen hülye.
Amúgy bocsesz ha megsértett. -
HeavyToys
senior tag
válasz
robertkill #6488 üzenetére
Csak szerintem ne Sapphire, a memória kezelés miatt nagy hátrányban van. Ami meg a másik, hogy 1600-as memória a minimum, ugye az esetleg a Llanoba is jó lesz, plusz Sapphire esetén csak noti ram jöhet számításba.
-
Goose-T
veterán
válasz
Ne tetézd, ebből a helyzetből már nem jöhetsz ki jól.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Nem bántásiból mondtam, de tényleg úgy van, ahogy írtam.
-
válasz
robertkill #6483 üzenetére
Most a Brazos-on való játékhoz hogy ide a rendszergazda? Hol melózol? A Játékosok Klubjában?
Én is rendszergazda vagyok (legalábbis ezt hiszik rólam a cégnél...
) de idebent még egyszer nem hívtak oda egy géphez sem, hogy nem fut ez vagy az a játék... De Office problémához már hívtak...
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Nem tudhatja, hogy ki kicsoda.
De a rendszergazda se mond semmit, rendszergazda (ami ügye egy beosztás - és mindenhol mást takar) a volt cégemnél a Pannonon végzet műszaki informatikus. De az állami szférában rendszergazdának nevezik pl a munkaügyi központokban az érettségi után mezei tanfolyamot végzett szgép felelőst.... na nekem ő kvázi betanított munkás.... a kőműves (szakmunka) alatt van. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Ha a brazos mellett döntesz, szerintem először vedd meg csak a lapot, aztán ha nem elég az APU-teljesítménye, majd teszel mellé dedikált VGA-t. De LFD2-re meg ilyesmikre bőven elég. Csak memória időzítéseket érdemes visszavenni, játékoknál sokat számíthat. 1600-as CL9-es memória kb a minimum ehhez.
-
-
sysrq
őstag
válasz
robertkill #6479 üzenetére
Én is linkeltem mire képes benne egy 5870, de az nem komoly, meg akár mehet 16x, hiszen ha valahol leírták az interneten akkor az úgy van.
Ha meg olvasod (olvasnád) a PH-n a Llano (két LL nem Li) akkor ott is írják hogy nem fenékig tejfel az sem. Nem árt gondosan megválasztani az összetevőket. -
sysrq
őstag
válasz
robertkill #6467 üzenetére
Vagy veszel brazost és leszoksz a játékról, vagy mégiscsak teszel bele dedikált videó-kártyát, gondolom meg sem nézted milyen 3dmark eredményeket linkeltem?
-
HeavyToys
senior tag
válasz
De lényegtelen, hogy 4x-es 8x-os vagy 16x-os. A proci rész lesz a nagyon szűk kereszt metszet a mutatvány során. Mondom számodra a Llano ideális, vagy esetleg egy G530-as cerka, olcsó itx-es lappal és egy 6670-el, vagy 6570-el, amúgy amit linkeltem boltok, már vettem tőlük alkatrészt, soha semmi gond nem volt velük. Egyébként megrendeled, ha küldik örülsz, ha nem akkor sem vesztettél semmit.
-
johnny5
csendes tag
válasz
Pedig nem baromság hidd el, csak a Sapphire lustaságból ( vagy szándékosan) baszott odaírni zárójelesen a valódi sávszélességet. Tök mindegy hogy milyen hosszú a csati akkor is csak 4-szeres a pci-e sín sebessége, mert ennyit tud a Hudson chipset. Olvass utána.
-
sysrq
őstag
válasz
Igazad van.
Vegyél egy lapot, kíváncsian várjuk a beszámolódat, reméljük tévedtünk. -
zsolt501
nagyúr
válasz
robertkill #6456 üzenetére
Maga a foglalat 16x-os, de csak 4x-es lábkiosztása van benne.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
robertkill #6454 üzenetére
23 ezer forint egy itx-es A75-ös lap, és 18 ezer egy ilyen APU. A 6570 és a Brazos lap együtt szerintem ettől többe kerül...
-
sysrq
őstag
válasz
robertkill #6454 üzenetére
És az megvan hogy nincs dual chanel, és a pcix is csak négyszeres?
-
HeavyToys
senior tag
válasz
robertkill #6450 üzenetére
Left for Dead 2 megy full hd-ben is, kisebb felbontáson mindenképpen jobban fut. Többit nem próbáltam. De pl Shank is ment full hd-ben szépen és a PES 2010-is(közepes felbontáson).
Alaplapból inkább MSI vagy Asrock, a Sapphire nem támogatja az 1333-as memóriákat, ebből pedig sokat profitálna a rendszer.
Vga felesleges. Pont az értelmét veszed el a dolognak(alacsony fogyi.) Ha ilyenbe gondolkozol, akkor már a6-3500-as APU.
-
sysrq
őstag
válasz
robertkill #6450 üzenetére
-
sysrq
őstag
válasz
robertkill #6448 üzenetére
Semmiképen.
Bármi más, játékra kevés a Brazos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Haditechnika, harcászat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA VI
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest