- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MZperX75 #9641 üzenetére
Ehh.. nem erre gondoltam.
Jó, bocsi, nem írtam oda, h netbook témakörnél puhatolózom, nem asztali gépeknél.
A topic címét látva csak netbook hegyek álltak előttem képzeletben, bele se gondoltam, h itt desktop, ill. HTPC szakértés folyik.Nos, nem a Celeron B8száz, ill., Pentium B9százas processzorokat kérdeztem.
Azok nyilván erősebbek a Brazos féle E-340/E-450-nél, de nem is egy a felhasználási területük, valóban alma a körtével kategória.A sima, B betű nélküli Celeronokra, ill. Pentiumokra gondoltam.
Amikkel mostanság el akarják adni az ultrabook szerű slimbookokat, sleekbookokat.
Igen, az Intel megint überf×szán nevezte el a termékeit, simán összekeverhető a B-betűs verziókkal, illetve aki esetleg nem tudja, h van belőlük B betű nélküli verzió is, az simán azt gondolja, biztos csak elírták a proci nevét.Ezek 17W-os TDP-vel rendelkeznek.
Igaz, Intel másképp számolja a TDP-t, de jelen esetben nem a fogyasztás miatt kérdeztem, hanem azért, mert netbookokba szerelve is láttam már.Én eddig úgy voltam vele, h netookban E-350/E-450, illetve ezek utódai alatt nem érdemes venni semmit, mert bizony lassú. De most feltűnt, h vannak már ilyen B betű nélküli Celeronnal, Pentiummal szerelt változatok is. Ezek mennyivel lehetnek erősebbek a Brazosnál?
Végülis ha ezen processzorokban levő IGP (HD Graphics (Sandy Bridge) mennyire erős a maga 350Mhz-ével?
Ha HD-t elvisz az IGP, és procierőben is jobb a Brazosnál, akkor el lehet gondolkodni efféle felszereltségű netbookon is, ha már mindenképpen netbookot keres az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Intel Core i5 14600KF BOX 14/20mag 20+24mb 125W GARANCIA
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest