Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem hiszem, hogy stabilan müködni fog 166-os FSB-n.
Ez egy shit alaplap, sajna én is ilyet vettem, mikor kb. egy hónapja AMD-re váltottam.
Pedig van hozzá minden: Spéci Chieftek táp, nagyon jó hütés, infineon 333-as ram, nagyon jól húzható, szorzózármentes 2400+-os proci.
De még alapórajelen, ha a 2000 valós MHz-et 12x166-tal állitom elő, akkor is instabil, fagy mint állat. 133-as FSB-vel meg a valós(!) 2400 Megát is tudja.....
Szóval ez egy antituning, bóvli, ratyi-sz@r alaplap, ezt felelősséggel állithatom, mert garban ki is cseréltettem ezek (és egyéb) szivások miatt. Természetesen mindkét példány egyformán viselkedett.
Érdekesség, hogy uazt a KT-400-as chipkészletet használja, mint az Asus eggyel régebbi A7V8X-sorozata, de az jól tuningolható, a Bios-ban minden feszültség álliható, stb. Ennél, a drágább verziónál a North-bridgen sokkal nagyobb hütőborda van, mégis ez melegszik, az X-X-es meg nem. Szvsz alaplapi feszkókat vették alacsonyabbra, igy ugyan kevésbbé melegszik, viszont a 166.os FSB-t nem is birja igazán a chipset. X-X-nél viszont ezeket a feszkókat utólag sem lehet megváltoztatni, sajnos.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest