Hirdetés
- OLED TV topic
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
válasz
ricsy888 #5039 üzenetére
"Mit tudok ilyenkor csinálni vele?"
Megpróbálod beletenni a lehető legfrissebb BIOS-t: innen és/vagy innen (nem tudom, mi a kettő között a difi). Elolvasod a lapod manualját, hogy és miként kell BIOS-t flashelni (ha jól emlékszem, ezeken van valami trükkös jumper is a socket közelében, amit ide-oda kell állítgatni, hogy bírd frissíteni). Ha ezután sem lehet a Vcore-t állítani, se szorzót, se semmit, akkor hagyod az egészet, fél évig valahogy kihúzod ezzel a géppel és megpróbálsz félretenni egy teljesen új konfigra. Tényleg igaza van az előttem szólónak, nem fogsz sokat érni azzal a plussz párszáz Mhz-cel, én még a 7600 GS ötletét is elvetném ennél a lapnál... Sajnos ez van, nem sok mindent tudsz ezzel kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Politika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- PlayStation 5
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X OEM (egyszer letesztelt)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest