Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HolyFire

aktív tag

válasz Norbi14 #4003 üzenetére

A Cooler Master Hyper TX2 is rámegy... nekem az volt a régi C2D E8300-on...most összeraktam az A10-5800K-t egy AsRock FM2A75 Pro4-M alaplapra + 2*4 giga Corsair Vengance feket bordás ram társaságában... Először a gyári hűtőt tettem fel mivel a TX2-höz nem lettem a lefogatót elsőre. Nos a gyári hűtő valami okádék véleményem szerint... kicsit túrtam a netet és a 8-10-12 ezres hűtő árak elvették a kedvem... Így feltúrtam újra a szobám alaposabban, lőn világosság meglett a lefogató. Utána olvastam elvileg az FM2-re rámegy a TX2 is... Nahh akkor próba. Siker. és most boldogság :)
    az egészben a jó hogy a borda + venti elfér a magas corsair ramok mellett. Mondjuk a memóriák belógnak a venti elé kb 1 másfél centit de kit érdekel? A venti és a ram között van kb 2 milliméter szóval semmi gond, ráadásul a hűtő tájolása is frankó mert a ház hátulja felé fújja a levegőt.

Hangja alig, illetve kb semmi, nem hallani :) Jól hűt. Aida64 szerint 35 fok mikor csak netezek és semmi kokszolás. Ráadásul olcsó... nekem kéznél volt.

Új hozzászólás Aktív témák