Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
atti_2010 #13749 üzenetére
én is úgy gondolnám, megjelenés után jópár patch-et kitoltak, nekem csak az első van fennt, hát akad benne hiba az biztos! végére értem a főszálnak, mit ne mondjak meglepett a végső szál, de tovább már nincs benne történet, ahogy észre vettem!
a crysis3ban meg elakadtam egy polit-gép-nél, hiába spacelek, mindig kinyír....úgyhogy pausa ott is!
nézegettem amúgy hogy a codban, hogy jócskán csutkáztam a grafikán, de közelről az autóroncsok, falak csúnyák, nem olyan, mint az fs3-ban, nem értem miért! még alacsony részletesség mellett megérteném, de magassabban is szép a táj meg minden, csak közelről látszik, hogy pixelpaca a kocsi oldala, stb.... valszeg ez is programhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest