Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz patomi #13605 üzenetére

Hát, ASUS-nál (i5) nálam is voltak tizedek. :(((

frescho: Én végigjátszottam BF4-et, egyszer sem találkoztam buggal. Ha csak nem abban volt, hogy néha csíkot húzott valamelyik társam sisakja a végtelenbe. Vmelyik játéknál előfordult.

Vartanus: Pontosan. :K

Faith: Pedig de. :P Én pont azt terveztem, mert csak később tudtam VGA-t venni. Mellesleg egyre több program tudja használni az APU képességeit VGA mellett.

tailor74: Oda lehet tenni egy 280X-et is, a hozzá illő grafikával meglesz a kihajtás. Azon ne lepődj meg, hogy a userek 95%-ának fogalma sincs róla, és bőszen lehülyéznek bárki mást, ahelyett, hogy változtatnának a gyári beállításokon, hogy szebb legyen a kép, és persze ne legyen CPU-limit. Szerintem teljesen fölösleges bármi változtatni a konfigodon, főleg eladni.

A 7870XT-m kb. egy 7950 szintjét tudja, max. CPU-kihasználtságom 80% 4.8GHz-en, ami azt jelenti, hogy 4GHz-en elég a 6800K (vagy az 5800K) egy ilyen kaliberű VGA mellé.

atti_2010: Az AMD-t mindig beharangozzák, hogyan fogja agyonverni az Intelt, de soha nem sikerül neki. Sosem hozott még ki az AMD +15%-os teljesítményű újabb generációt, a Mantle-lel meg hiába lesz gyorsabb pár játék, ha 2000 másik meg nem. Mellesleg nem kizárt, hogy az Intel is hasznosítja a Mantle-t, hiszen ők nem fognak VGA-piacot veszíteni vele.

Új hozzászólás Aktív témák